Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Διαψεύδει την επίσκεψη της Καρολάιν η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στην Σούδα

Διαβάστε την δήλωση η ιδιοκτήτρια του σπιτιού για την υποτιθέμενη επίσκεψη της Καρολάιν

Γλυκά-Νερά-Κρήτη-Σπίτι-Επίσκεψη

Άλλη μία σκιώδη πτυχή της υπόθεσης της δολοφονίας των Γλυκών Νερών έχει κάνει την εμφάνιση της αυτή την εβδομάδα, με την επίσκεψη της 20χρονης Καρολάιν στην Σούδα και την Κρήτη για να δει ένα ενοικιαζόμενο σπίτι να περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.

Μιλώντας στο Creta24, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού αποκάλυψε πως η άτυχη Κάρολαϊν δεν επισκέφθηκε ποτέ το συγκεκριμένο διαμέρισμα, φωτογραφίες του οποίου έχουν δει τα τελευταία 24ωρα το φως της δημοσιότητας.

«Δεν ήρθε εδώ, ούτε τηλέφωνο με έχει πάρει αυτή η κοπέλα, ούτε ο σύζυγός της. Το (σ.σ. σπίτι) έχω ανεβάσει σε site το οποίο μπορεί να είδε και να αποθήκευσε στο λάπτοπ της, για να το δει κάποια στιγμή και δεν πρόλαβε να το δει».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια, τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου η 20χρονη Κάρολαϊν φέρεται να επισκέφθηκε με ένα ακόμη πρόσωπο του αντίθετου φύλου, τη Σούδα, προκειμένου να δει ένα σπίτι για να το ενοικιάσει.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια, στο συγκεκριμένο σπίτι αυτή τη στιγμή μένει η κόρη της, ενώ ενοικιαζόταν έως τον Δεκέμβρη. «Αυτή τη στιγμή μένει η κόρη μου προσωρινά, μέχρι να το πουλήσω, γιατί το έχω βάλει σε μεσιτικά γραφεία».

Αλλά και η μεσίτρια η οποία έχει αναλάβει τη διαδικασία πώλησης του σπιτιού φέρεται να είπε στην ιδιοκτήτρια πως ούτε εκείνη είχε μιλήσει με την 20χρονη Κάρολαϊν…

Διαβάστε ακόμη: Daily Mail για Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν στο ημερολόγιο της ανέφερε τον πιλότο ως «πολύ επικίνδυνο»

Διαβάστε ακόμη: Κατερινόπουλος για Γλυκά Νερά: Έχω ολόκληρο διάλογο στα χέρια μου για το ταξίδι στα Χανιά

Δείτε επίσης