Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ο 33χρονος συζυγοκτόνος υπέδειξε ως δολοφόνο τον Γεωργιανό

Θα μπορούσε να είχε βρεθεί ένοχος για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, ωστόσο είχε άλλοθι

Γλυκά-Νερά-Γεωργιανός

Τον Γεωργιανό κακοποιό που είχε συλληφθεί προσπαθώντας να περάσει τα σύνορα είχε υποδείξει σαν δολοφόνο της Καρολάιν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν ομολογήσει για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Αναγνωστόπουλος είχε πει πως ήταν κατά 70% με 80% σίγουρος πως ο Γεωργιανός που συνελήφθη στα σύνορα ήταν ο δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν!

Ο Γεωργιανός συνελήφθη στις 14 Μαΐου και οι αρχές, αστυνομικές και δικαστικές, ασχολούνταν με το συγκεκριμένο πρόσωπο για παραπάνω από 20 ημέρες. Θα μπορούσε να είχε βρεθεί ένοχος για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, ωστόσο είχε άλλοθι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, είπε ότι την Δευτέρα 10 Μαΐου και Τρίτη 11 Μαΐου ο ύποπτος ήταν στο σπίτι του, έχοντας κάνει χρήση ουσιών και δεν ήταν σε θέση να βγει έξω, σύμφωνα με το MEGA.

Τον συγκεκριμένο ισχυρισμό επιβεβαίωσε και η εν διαστάσει σύζυγός του. Εάν δεν είχε το άλλοθι ίσως και να είχε βρεθεί ένοχος για έγκλημα που δεν διέπραξε και οι αρχές να μην είχαν διερευνήσει παραπάνω την υπόθεση, με αποτέλεσμα να γλιτώσει ο πραγματικός δολοφόνος.

Δείτε επίσης