Ελλάδα

Εθνική Πινακοθήκη: Στη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ο 49χρονος ελαιοχρωματιστής

Από τον Μάιο μέχρι και σήμερα, το κατώφλι της ΣΤ’ έχουν περάσει ο Μένιος Φουρθιώτης, ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών Μπάμπης Αναγνωστοπουλος και ο ρασοφόρος βιτριολιστής της Μονής Πετράκη

klopi

Στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού θα οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι ο 49χρονος ελαιοχρωματιστής, ενορχηστρωτής και εκτελεστής της μεγάλης αρπαγής των τριών έργων της Εθνικής Πινακοθήκης, Γιώργος Σαρματζόπουλος.

Εκεί κρατείται από το Σαββατοκύριακο και ο ρασοφόρος βιτριολιστής της Μονής Πετράκη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αφού περάσει τα προβλεπόμενα τεστ Covid και οδηγηθεί στον ειδικό χώρο της καραντίνας, στη συνέχεια θα περάσει απο συνέντευξη με τη διευθύντρια για να συμπληρώσουν τον φάκελό του.

Η πτέρυγα V.I.P

Στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, τη λεγόμενη και V.I.P, οδηγουνται οι κρατούμενοι χαμηλής επικινδυνότητας και προφίλ. Και επειδή ειναι συνήθως άτομα γνωστά που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα, τοποθετούνται στα συγκεκριμένα κελιά, έτσι ώστε να αποφεύγονται επιθέσεις και άγρια επεισόδια.

Τους τελευταιους δύο μήνες απο τον Μάιο μέχρι και σήμερα, το κατώφλι της ΣΤ’ εχουν περάσει ο Μένιος Φουρθιώτης, ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών Μπάμπης Αναγνωστοπουλος, ο ρασοφόρος βιτριολιστής της Μονής Πετράκη που επιτέθηκε στους επτά μητροπολίτες του συνοδικού δικαστηρίου για να τους εκδικηθεί για την καθαίρεση του, Βασίλειος Κόμβος και σήμερα, ο ArtFreak (όπως ηταν το nick name του Σαρματζοπουλου στα social media), ο άρπαγας των Πικάσο, Μοντριάν και Κάτσα απο την Εθνικη Πικακοθήκη.

Δείτε επίσης