Ελλάδα

Πανελλήνιες 2021: Ο Δημήτρης που αρίστευσε αποκάλυψε τι του είπε ο Μητσοτάκης

Ο Δημήτρης έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό πριν τις Πανελλήνιες

karakostas

Ο Δημήτρης Καρακώστας έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό και αρίστευσε στις Πανελλήνιες, καθώς συγκέντρωσε 18.685 μόρια.

Ο ίδιος είπε στον ΑΝΤ1 ότι τα κατάφερε γιατί είχε πάντοτε «ξεκάθαρα το στόχο μπροστά του». Ταυτόχρονα, είπε ότι θέλει να περάσει στην ιατρική.

«Η ιατρική με ενδιέφερε πάντα ως αντικείμενο, ήθελα να το ακολουθήσω και όπως έχω ξαναπεί εν τέλει ήταν ένα παραπάνω κίνητρο αυτό που έγινε με τους γονείς μου και είχα έναν παραπάνω λόγο να πάω εκεί γιατί ο θάνατός τους σχετιζόταν άμεσα με την πανδημία, όποτε θα νιώθω εγώ άμα τα καταφέρω ότι μπορώ να βοηθήσω ανθρώπους που βρίσκονται σε αντίστοιχη κατάσταση», τόνισε χαρακτηριστικά και όσον αφορά την ειδικότητα ανέφερε ότι «θα την ψάξει μέσα στο πανεπιστήμιο».

Επίσης, ο Δημήτρης Καρακώστας ανέφερε τι του είπε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην επικοινωνία που είχαν. «Ο πρωθυπουργός με πήρε πριν από δύο ημέρες νομίζω, με συνεχάρη για την επιτυχία μου και μου ευχήθηκε να περάσω στη Σχολή που θέλω». «Μου μίλησε για τους γονείς μου, την προσπάθειά μου και τι κατάφερα».

«Ήρθαν όλα ανάποδα, είχα συνηθίσει να με βοηθάνε οι γονείς μου. Ξαφνικά έπρεπε να συνηθίσω μόνος μου, με τη βοήθεια των αδερφών μου, της οικογένειας μου και των φίλων μου. Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο, αφού συνειδητοποίησα ότι δεν έχω άλλη επιλογή, έπρεπε να το κάνω», προσέθεσε και παραδέχθηκε πως «σίγουρα υπήρχε ένα ψυχολογικό βάρος, αλλά έπρεπε να το αντιμετωπίσω και το αντιμετώπισα στον μέγιστο δυνατό βαθμό».

Αναφορικά με τα σχέδιά του για το καλοκαίρι είπε πως «θα πάω σε κάποιο νησί, να γιορτάσω με τους φίλους μου, αλλά είναι όλα στον αέρα». «Ό,τι κι αν γίνει στη ζωή, ακόμα και κάτι πολύ άσχημο, αν προσπαθήσεις αρκετά και χρησιμοποιήσεις όλη τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου και ίσως να μην το ξέρεις, ακόμα και αν δεν τα καταφέρεις, σίγουρα θα είσαι πολύ περήφανος για την προσπάθειά σου», έστειλε το μήνυμά του, τέλος ο Δημήτρης Καρακώστας.

Δείτε επίσης