Ελλάδα

Ηλιούπολη: «Είχα υποψιαστεί πράγματα αλλά έκανα τον βλάκα» λέει ο πατέρας της 19χρονης

Όσα ανέφερε στην απολογία του

ilioupoli-19xroni-pateras-960x480

Ο πατέρας της 19χρονης ισχυρίστηκε πως ήξερε για τη σχέση του 31χρονου που οδηγήθηκε στην φυλακή με την κόρη του που τον κατήγγειλε ότι την εξέδιδε σε ηλικία 16 ετών ήταν γνωστή.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος επιχειρώντας να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα για τον ισχυρισμό του ότι ήταν «αυστηρός γονέας αλλά όχι βιαστής» περιέγραψε πώς αντέδρασε όταν στην τσάντα της κόρη του, η οποία τότε πήγαινε στην Β Λυκείου, ανακάλυψε χρήματα, ναρκωτικά αλλά και ένα τετράδιο όπου ενδεχομένως κατάγραφε τα ερωτικά ραντεβού.

«Δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ή θα έπρεπε να τη χτυπήσω πράγμα που δεν μπορώ να κάνω ποτέ ή να την κλειδώσω ή να κάνω το βλάκα, έκανα το τελευταίο» ανέφερε ενώπιον της ανακρίτρια.

«Μία ημέρα είδα να έχει 400 ευρώ στην τσάντα της η κόρη μου που τότε ήταν στη Β΄ Λυκείου. Μου είπε ότι ήταν του Ντ…. Όπως μου είπε, μετά από πίεση η σύζυγός μου, αυτός έχει κάποιο ΤΑΧΙ δικό του και της δίνει λεφτά και μετά από μία μέρα, εκείνη του τα δίνει πίσω…» είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του σημειώνοντας πως η κόρη του δεν του γνώρισε τον σύντροφο της με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον γιο του να αναζητήσει το τηλέφωνο του ψάχνοντας το κινητό της αδελφής του.

Ηλιούπολη: «Η κόρη μου αντέδρασε και άρχισε να ουρλιάζει»


Δείτε επίσης