Ελλάδα

Άννα-Μαρία Βέλλη: Έχω υπάρξει σε δύο κακοποιητικές σχέσεις - Έτυχε να μην πεθάνω (vid)

«Φύγετε από κακοποιητικές σχέσεις, μιλήστε για αυτές», τόνισε η γνωστή YouΤuber

anna_maria_2

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση για το γεγονός ότι έχει υπάρξει σε δύο κακοποιητικές σχέσεις έκανε η Άννα-Μαρία Βέλλη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor είπε: «Δεν συνηθίζω να το κάνω αυτό αλλά είναι πολλά τα βράδια που δεν έχω κοιμηθεί, που τριγυρνάνε σκέψεις στο μυαλό μου και που σκέφτομαι να μιλήσω για κάποια πράγματα.

Παρόλα αυτά ξέρω από προσωπικές μου εμπειρίες πόσο πιο δύσκολα είναι τέτοια σκηνικά, όταν έχεις υπάρξει ή είσαι ακόμα μέρος κακοποιητικών σχέσεων. Έχω βρεθεί στη ζωή μου σε δύο κακοποιητικές σχέσεις. Και τις τελευταίες ημέρες, πέρα του ότι αναβιώνω εκείνες τις στιγμές και πιστέψτε με, είναι πολύ βαρύ ψυχολογικό φορτίο, γυρνάει συνεχώς στο μυαλό μου ήταν ήμουν απλά τυχερή».

Η Γαρυφαλλιά δεν ήταν τυχερή, η Καρολάιν δεν ήταν τυχερή. Εγώ ζω, αναπνέω και κάνω αυτό το βίντεο γιατί έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου. Και ξέρω πως πολλά κορίτσια έχουν περάσει ή περνούν τα ίδια. Δεν ξέρεις τι θα τύχει σε εσένα, δεν ξέρεις αν θα αναπνέεις ή όχι, όταν είσαι σε μια τέτοια σχέση.

Λέμε συνεχώς: Φύγετε από κακοποιητικές σχέσεις, μιλήστε για αυτές. Τι γίνεται όμως, αν δεν προλάβεις να φύγεις; Γίνεται ό,τι έγινε στη Φολέγανδρο, ό,τι έγινε με τον πιλότο και δεν είναι οκ να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Και σκέφτομαι ότι η αρχή πρέπει να γίνει από τη Δικαιοσύνη. Σεβαστείτε τις γυναίκες που έχουμε επιβιώσει από τέτοιες καταστάσεις και το μόνο που φωλιάζει μέσα στην καρδιά μας είναι φόβος».

Δείτε επίσης