Ελλάδα

Microsoft: Βράβευσε τις Office Line, Dot.cy και Veracloud ως Country Partner of the Year

Στο πλαίσιο του Microsoft Inspire, η εταιρία παρουσίασε τα Microsoft Partner of the Year Awards

microsoft

Προϊοντικές ανακοινώσεις που φέρουν νέες ευκαιρίες για τους συνεργάτες, να αναπτύξουν λύσεις πάνω στο Microsoft cloud, που θα ανταποκρίνονται στον νέο κόσμο της εργασίας, αξιοποιώντας παράλληλα ένα θεμέλιο εμπιστοσύνης και ασφάλειας, είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν από τον ίδιο τον Chairman & CEO Satya Nadella.

Συγκεκριμένα, το Microsoft Inspire, το μεγαλύτερο συνέδριο που απευθύνεται στο παγκόσμιο οικοσύστημα, πραγματοποίησε για μία ακόμη χρονιά η Microsoft.

Στόχος του συνεδρίου ήταν να προσφέρει τη δυνατότητα σε συνεργάτες και εργαζόμενους της εταιρείας, να κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, να ενημερωθούν για τις αλλαγές στη στρατηγική και τα προϊοντικά νέα της Microsoft, και να αναγνωρίσουν τους καλυτέρους συνεργάτες της χρονιάς.

Ενδεικτικά δύο από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις ήταν: Microsoft Cloud for Sustainability, μια νέα λύση cloud που θα βοηθήσει τους πελάτες, σε όλους τους κλάδους, να επιτύχουν τους στόχους μείωσης και βιωσιμότητας άνθρακα.

Windows 365, μια υπηρεσία cloud, εισάγει έναν νέο τρόπο εμπειρίας των Windows 10 και 11 (όταν θα είναι διαθέσιμα αργότερα αυτό το ημερολογιακό έτος) για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Τα Windows 365 μεταφέρουν το λειτουργικό σύστημα στο Microsoft cloud, μεταδίδοντας όλη την εμπειρία των Windows - εφαρμογές, δεδομένα και ρυθμίσεις - σε οποιαδήποτε συσκευή.

Με αφορμή την ανακοίνωση των βραβεύσεων ο διευθυντής Εμπορικών Συνεργατών της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας Αλμπέρτος Μπουρλάς(φωτό), ανέφερε:

«Ο θεσμός Partner of the Year αναγνωρίζει τη δέσμευση των συνεργατών μας σε κάτι περισσότερο από την υιοθέτηση υποδειγματικών λύσεων τεχνολογίας.

Είναι η επιβράβευση της συνέπειας, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας που επιδεικνύουν στη βάση του κοινού μας οράματος για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, στην πραγμάτωση του οποίου το οικοσύστημα των Partners παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Τους ευχαριστούμε για την αφοσίωση και τη συνέπεια στους κοινούς μας στόχους».

Στο πλαίσιο του Microsoft Inspire, όπως κάθε χρόνο η εταιρία παρουσιάζει τα Microsoft Partner of the Year Awards, μέσα από τα οποία βραβεύει συνεργάτες της με βάση την ανάπτυξη των πωλήσεων μέσα στο έτος και τις λύσεις που έχουν δημιουργήσει αξιοποιώντας τις τεχνολογίες της Microsoft.

Για αυτή τη χρονιά βραβεύτηκαν ως Country Partner of the Year τρεις συνεργάτες της Microsoft από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα, η Office Line, η Dot.cy και η Veracloud αντίστοιχα.

Ταυτόχρονα, σε παγκόσμιο επίπεδο οι εταιρείες PWC, EY και Avanade, Global System Integrators με παρουσία και στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Μάλτας, βραβεύτηκαν σε πληθώρα κατηγοριών ο κάθε ένας, έχοντας επιδείξει βαθιά αφοσίωση στην οικοδόμηση λύσεων παγκόσμιας κλάσης για την επίλυση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι κοινοί μας πελάτες.

H Office Line βραβεύτηκε - για τρίτη συνεχόμενη χρονιά - για τις εξαιρετικές της επιδόσεις στο Azure Cloud Adoption, την υλοποίηση Modern Workplace και Security λύσεων και την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού των πελατών της με τεχνολογίες αιχμής.

H εταιρία ιδρύθηκε το 1997 και υπήρξε πρωτοπόρος στον τομέα παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, ενώ σήμερα έχει μετεξελιχθεί σε πάροχο ολοκληρωμένων υπηρεσιών cloud.

Τα τελευταία 16 χρόνια η Office Line έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft στην Ελλάδα, υλοποιώντας σημαντικά έργα σε πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς δημόσιου και τραπεζικού τομέα, καθώς και μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από τον ιδιωτικό τομέα, ενώ είναι ο μόνος συνεργάτης στην Ελλάδα που έχει λάβει συνολικά 6 Αdvanced Specialization πιστοποιήσεις για το Microsoft Azure και το Microsoft 365.

Η Dot.Cy δρύθηκε το 1999 και παρέχει επιχειρηματικές λύσεις στην Κύπρο και τη Μέση Ανατολή χρησιμοποιώντας πλατφόρμες και τεχνολογίες της Microsoft.

Με έδρα τη Λευκωσία και με περιφερειακό γραφείο στο Ντουμπάι, είναι o πιο εξειδικευμένος πάροχος λύσεων D365 Customer Engagement στην περιοχή, εξυπηρετώντας τις ανάγκες CRM διάσημων γνωστών οργανισμών.

Με το dot.hospitality η εταιρεία προσφέρει μία μοναδική πλατφόρμα που απευθύνεται ειδικά στον κλάδο της φιλοξενίας πολυτελείας θεμελιωμένη πάνω σε Dynamics 365, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει ψηφιακά τις ξενοδοχειακές λειτουργίες ενοποιώντας τες σε μια κεντρική λύση.

Η Veracloud είναι μια εταιρεία 2 ετών, η οποία έχει επιδείξει απαράμιλλη επιτάχυνση και ανάπτυξη, βοηθώντας τους πελάτες της στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, παρέχοντας λύσεις και υπηρεσίες βασισμένες στο cloud.

Βραβεύτηκε για την επιτυχημένη υλοποίηση του συστήματος ανταπόκρισης οικονομικής ενίσχυσης του ιδιωτικού τομέα εν μέσω πανδημίας, το οποίο αξιοποιεί την υπάρχουσα συμφωνία της Microsoft με τη MITA και διαχειρίζεται τη δημιουργία, διανομή και εξαργύρωση e-vouchers.

Σημειώνεται πως η Microsoft (Nasdaq "MSFT"), η οποία ιδρύθηκε το 1975, είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως.

Όλα τα προϊόντα Microsoft® έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διευρύνουν τις ατομικές και επιχειρηματικές δυνατότητες. Η Microsoft είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Microsoft Corp. στις Ηνωμένες Πολιτείες και/ή άλλες χώρες.

Άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών είναι εμπορικά σήματα των εταιρειών που τα διαθέτουν. Τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο έγγραφο εξυπηρετούν ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Δείτε επίσης