Ελλάδα

Σαλαμίνα: Εξιχνίαση δολοφονίας ζευγαριού 10 χρόνια μετά – Ποιος λόγος οδήγησε στο φονικό

Το κίνητρο της δολοφονίας είναι ερωτική αντιζηλία

astinomia_faros

Μία δολοφονία που διαπράχθηκε στη Σαλαμίνα πριν από 10 χρόνια εξιχνιάστηκε. Τον Ιούλιο του 2011 ένας 27χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού βρέθηκε δολοφονημένος στο πίσω κάθισμά του αυτοκινήτου του στην παραλία της Φανερωμένης.

Η 22χρονη σύντροφός του και μητέρα ενός 2χρονου κοριτσιού, δολοφονήθηκε και εκείνη, ενώ το πτώμα της δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

Με τη δολοφονία εμπλέκεται ένα ζευγάρι και ένα ακόμα άτομο που εργαζόταν στο μπαρ, όπου δούλευε περιστασιακά ο 27χρονος για να συμπληρώνει το εισόδημά του. Και οι τρεις αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr η ανακρίτρια Πειραιά, μετά από πολύχρονη έρευνα, άσκησε διώξεις κατά τριών ατόμων.

Το κίνητρο της δολοφονίας είναι η ερωτική αντιζηλία. Η 22χρονη φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση με έναν εκ των κατηγορουμένων. Στη συνέχεια τα βρήκε με τον 27χρονο, γεγονός που έβγαλε εκτός εαυτού τον πρώην φίλο της, που φέρεται να απειλούσε συνεχώς τον υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού.

Εκείνο το βράδυ του Ιουλίου του 2011 οι δύο εκ των κατηγορουμένων φέρεται να ακολούθησαν το ζευγάρι. Στην παραλία της Φανερωμένης ο Γ πυροβολήθηκε και η Ν, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει, δέχτηκε και αυτή δολοφονική επίθεση χωρίς μέχρι σήμερα να έχει βρεθεί το σώμα της.

Οι δράστες επέστρεψαν στο μπαρ που εργάζονταν σαν να μην συνέβη τίποτα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο την όλη επίθεση φέρεται να συγκάλυψε η σύζυγος του ενός κατηγορούμενου. Τα άτομα που εμπλέκονται αρνούνται την κατηγορία.

Δείτε επίσης