Ελλάδα

Ανατροπή στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν! (pic)

Υπάρχει πιθανότητα να την πήρε στη Γαλλία η πρώην σύντροφος του πατέρα της

σζρη

Ανατρέπονται τα δεδομένα στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν, ο πατέρας της οποίας βρίσκεται εδώ και ένα 24ωρο στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και εξετάζεται εκ νέου.

Στο κινητό του βρέθηκαν κλήσεις με άτομα από την Γαλλία, πριν και μετά την εξαφάνιση της 7χρονης κόρης του.

Στη Γαλλία βρίσκεται η πρώην σύντροφος του πατέρα της Βαλεντίν, οπότε εξετάζεται το ενδεχόμενο η εν λόγω γυναίκα να πήρε μαζί της την 7χρονη, προκειμένου να τη δώσει για υιοθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της μικρής παρουσιάζει κάποια κενά όσον αφορά στην νέα του κατάθεση και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η ανάλυση δεδομένων των εργαστηρίων της ΕΛΑΣ που γίνονται στο κινητό τηλέφωνο του συγκεκριμένου προσώπου.


Η ιστοσελίδα newsit.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο του πατέρα της μικρής Βαλεντίν, τον γνωστό ποινικολόγο κ. Βασίλη Νουλέζα, ο οποίος ήταν αποκαλυπτικός: «Πράγματι ο πελάτης μου βρίσκεται εδώ κι ένα 24ωρο στην Ασφάλεια και εξετάζεται εκ νέου, σε σχέση με την δήλωση του για ΜΚΟ που τον πλησίασε ώστε να δώσει το παιδί του, εν προκειμένω την μικρή Βαλεντίνη, για υιοθεσία», λέει στο newsit.gr ο κ. Νουλέζας.

Και συνεχίζει: «Η ΜΚΟ τον πλησίασε πριν από περίπου 2 χρόνια στην Λέσβο όπου είχε περάσει από Τουρκία μαζί με το παιδί του. Επίσης εξετάζονται από τις Αρχές κάποιες πληροφορίες για την πρώην σύντροφο του, η οποία βρίσκεται στην Γαλλία, σε σχέση με την εξαφάνιση ή την απαγωγή της μικρής Βαλεντίνης».

Ο κ. Νουλέζας τονίζει ακόμα ότι: «Παράλληλα η έρευνα των Αρχών επικεντρώνεται και στο κινητό τηλέφωνο του πελάτη μου, καθώς βάση των ευρημάτων της ΕΛ.ΑΣ, ο πατέρας της Βαλεντίνης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις κλήσεις που δέχθηκε ή έκανε με το κινητό του τηλέφωνο, σε άτομα στην Γαλλία, πριν και μετά την εξαφάνιση του 7χρονου παιδιού. Από την πλευρά μου ως άνθρωπος και ως δικηγόρος του, τον συμβουλεύω να καταθέσει όλα τα στοιχεία που διαθέτει και βέβαια να πει την αλήθεια, ώστε να βρεθεί η Βαλεντίνη».

Πάντως και σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο ο πατέρας της μικρής Βαλεντίνης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και όπως του εκμυστηρεύτηκε την περασμένη Κυριακή, σκέφτεται ακόμα και την αυτοκτονία: «Ως άνθρωπος αμέσως έτρεξα να τον στηρίξω, καθώς υπήρχε φόβος να πραγματοποιήσει την απειλή του για το απονενοημένο διάβημα. Είμαι πεπεισμένος από τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, πως τα επόμενα 24ωρα θα γνωρίζουμε την αλήθεια, για αυτή την σοβαρή υπόθεση. Επίσης πεποίθηση μου είναι πως τουλάχιστον ο ίδιος δεν έχει βλάψει το παιδί του», καταλήγει στην δήλωση του στο newsit.gr ο γνωστός ποινικολόγος.

Την επομένη το πρωί και ενώ το παιδί δεν είχε εμφανιστεί, ο πατέρας πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνιση της.

Πλέον βρίσκεται στα γραφεία της Ασφάλειας Αθηνών, προκειμένου να δώσει επιπλέον εξηγήσεις, σε μια προσπάθεια να βρεθούν τα ίχνη της μικρής Βαλεντίν


Δείτε επίσης