Ελλάδα

Πυρκαγιές: Σήμερα η κηδεία του εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα

Ο Βασίλης Φιλώρας έχασε τη ζωή του στη «μάχη» με τις φλόγες, όταν κατέρρευσε και τον χτύπησε κολώνα του ηλεκτρικού ρεύματος

filoras

Σήμερα (10 Αυγούστου) θα τελεστεί η κηδεία του 38χρονου εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική.

Ο Βασίλης ήταν πατέρα δυο παιδιών, ενώ συγγενείς και φίλοι θα παρευρεθούν στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια για την κηδεία.

Ο Βασίλης Φιλώρας έχασε τη ζωή του στη «μάχη» με τις φλόγες, όταν κατέρρευσε και τον χτύπησε κολώνα του ηλεκτρικού ρεύματος.

Το ανακοινωθέν του ΚΑΤ ανέφερε: «Την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα».

«Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πώς θα πεθάνεις». Με αυτά τα λόγια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον άτυχο Βασίλη Φιλώρα. «Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πώς θα ζήσεις. Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών, Βασίλης Φιλώρας, έζησε την κάθε του μέρα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη. Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα χθες, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία», καταλήγουν.


Δείτε επίσης