Ελλάδα

ΣΕΕΠΕ: Δωρεά 40 κυβικών καυσίμων και υλικοτεχνικού εξοπλισμού στην Πυροσβεστική

«Για αυτούς τους αθρώπους που με αυταπάρνηση επιχειρούν αδιάκοπα για την προστασία των ανθρώπινων ζωών»

pirosvestiki

Στη δωρεά 40 κυβικών καυσίμων και 60 αλυσοπρίονων με τον εξοπλισμό τους -ως ελάχιστο δείγμα στήριξης στο έργο των Ελλήνων πυροσβεστών- προχώρησε ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο σύνδεσμος προχώρησε στη δωρεά απαραίτητου εξοπλισμού πυροπροστασίας, ενώ χορήγησε και σημαντική ποσότητα καυσίμων, καθώς «κρίνει ως ύψιστη προτεραιότητα την ενίσχυση με κάθε μέσο των ανθρώπων που με αυταπάρνηση επιχειρούν αδιάκοπα για την προστασία των ανθρώπινων ζωών, των περιουσιών, αλλά και του φυσικού πλούτου της χώρας μας».

Με την ολοκλήρωση της δωρεάς, ο πρόεδρος του ΣΕΕΠΕ, Ιωάννης Αληγιζάκης, δήλωσε: «Η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μία πρωτοφανή ανθρωπιστική και περιβαλλοντική κρίση. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, βλέποντας κόπους ζωής να χάνονται μέσα σε μόλις λίγες ώρες. Για τον λόγο αυτό, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στους σκληρά δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, τα μέλη του Συνδέσμου μας στέκονται έμπρακτα στο πλευρό όλων των αφανών ηρώων που συνεχίζουν και δίνουν καθημερινό αγώνα στα πύρινα μέτωπα. Μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και την κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων, του επιχειρηματικού κόσμου και της κοινωνίας θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τις τεράστιες επιπτώσεις από τις πρωτοφανείς καταστροφές».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Δείτε επίσης