Ελλάδα

Ζάκυνθος: Για νεκροψία η σορός του αδικοχαμένου 9χρονου - Συγκλονίζουν οι συγγενείς

Το «κρυφτό» στοίχισε τη ζωή στο 9χρονο αγοράκι - Στην Πάτρα θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή - Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες

zakynthos_9xronos

Η σορός του 9χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία το βράδυ του Σαββάτου στο Τσιλιβή Ζακύνθου θα μεταφερθεί, σήμερα, στην Πάτρα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή από ιατροδικαστή, για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, το άτυχο παιδί έπαιζε «κρυφτό» με την παρέα του, όταν αποφάσισε να κρυφτεί πίσω από κεντρική μονάδα κλιματισμού ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και να χάσει τη ζωή του.

Όλα έγιναν το Σάββατο, όταν το αγόρι αλβανικής καταγωγής έπαιζε κρυφτό με φίλους του στο Τσιλιβή Ζακύνθου όταν ήρθε σε επαφή με κλιματιστικό ξενοδοχείου, στο οποίο είχε σημειωθεί διαρροή ρεύματος, κεραυνοβολήθηκε και έφυγε, ακαριαία, από τη ζωή.

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, χωρίς ωστόσο να έχει σφυγμό. Όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω του, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.

«Δεν έχω λόγια… Μου το έφερε νεκρό στα χέρια ο πατέρας του φίλου του και γείτονάς μου. Έφυγε ακαριαία από τη ζωή, δεν ακούστηκαν φωνές. Έπαιζαν κρυφτό τα παιδιά μας και το δικό μου κρύφτηκε πίσω από κάποιες αφύλαχτες εγκαταστάσεις κλιματιστικών ενός ξενοδοχείου» είχε πει ο πατέρας του παιδιού.


https://www.youtube.com/embed/klRqd1FMTCo

Δείτε επίσης