Ελλάδα

Αφροδίτη Μπάρμπα: Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της - Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος του μοντέλου Αλέξης Κούγιας

Την υπεράσπιση της 31χρονης ανέλαβε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας - Δείτε παρακάτω το βίντεο με όλες τις αποκαλύψεις του συνήγορου υπεράσπισης

aisiodoxos-o-koygias-sto-tzip-tis-afroditis-mparmpa-echei-topothetithei-gps-apo-ayton-poy-ekrypse-kai-tin-koka-ni-960x504

Ένα 24ωρο ύστερα της απόφασης ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκιση της νεαρής καλλονής, ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπισή της, με τους στενούς συγγενείς της κοπέλας, να ευελπιστούν πως σύντομα θα αφεθεί ελεύθερη.

Ενώπιον της ανακρίτριας, η Αφροδίτη Μπάρμπα ισχυρίστηκε ότι το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα 35 φιξάκια κοκαΐνης, ήταν ακινητοποιημένο από την περασμένη Τρίτη ως και την Παρασκευή. Μία ημέρα, δηλαδή πριν τη σύλληψή της, με την ίδια να βρίσκεται για διακοπές στην Ίο.

Το διάστημα αυτό, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο απολογητικό της υπόμνημα, κάποιος βρήκε την ευκαιρία και έβαλε μέσα τα ναρκωτικά. Για τον λόγο αυτό, ήδη οι συνήγοροί της έχουν ζητήσει να εξεταστεί το γκρι SUV προκειμένου όπως λένε, να διαπιστωθεί με τεχνικά μέσα αν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω από το κάθισμα την κοκαΐνη.

Το αυτοκίνητο φυλάσσεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αφού αποτελεί, σύμφωνα με την υπεράσπιση του 31χρονου μοντέλου, «κλειδί» στην υπόθεση. Την υπεράσπιση της 31χρονης ανέλαβε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μιλώντας στο LIVE NEWS, κάνοντας λόγο για σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση.

Όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας, άτομο από το περιβάλλον που κατηγορεί το μοντέλο επικοινώνησε μαζί ώστε να αναλάβει την υπεράσπισή της, χωρίς οι δύο πλευρές ωστόσο να συναντηθούν.

Παράλληλα, ανέφερε ότι στην έρευνα που έγινε στο σπίτι της εντολέως του δεν βρέθηκε ίχνος οποιασδήποτε ναρκωτικής ουσίας ούτε ζυγαριά, «η απουσία της οποίας οδηγεί σε κατάρρευση την κατηγορία περί κατοχής των 35 χωρισμένων δόσεων, αφού χωρίς ζυγαριά ο κάτοχος αυτής της ποσότητας δεν θα μπορούσε ποτέ να τη διαχωρίσει, γεγονός που οδηγεί σε κατάρρευση και την κατηγορία της αγοράς και της μεταφοράς».

Επίσης, ο Αλέξης Κούγιας υπογράμμισε ότι έλαβε την πληροφορία ότι στο αυτοκίνητο της κατηγορουμένης έχει τοποθετηθεί συσκευή GPS για την παρακολούθησή της από το πρόσωπο, το οποίο, ως η ίδια ισχυρίζεται, κατασκεύασε αυτή την ιστορία.

Δείτε επίσης