Ελλάδα

Κυπαρισσία: Νεκρή και γυμνή βρέθηκε η 42χρονη – Σε εμβρυακή στάση στον τσιμεντένιο τάφο

Ήδη έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία Κυπαρισσίας δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος του 39χρονου συντρόφου της που έφυγε από τη χώρα μετά την εξαφάνισή της.

kiparissia_spiti

Σε εμβρυακή στάση στο πλάι και δίχως ίχνος ρούχων ή υποδημάτων βρέθηκε στον αυτοσχέδιο τάφο που έφτιαξε ο δολοφόνος της, μόλις μισό μέτρο από το έδαφος, η γυναίκα που εντοπίστηκε τσιμεντωμένη σε σπίτι στην Κυπαρισσία και πλέον δεν υπάρχει σχεδόν καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για την 42χρονη Ρουμάνα Μόνικα Γκιούς, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν ξαφνικά το Φεβρουάριο.

Τα αποτελέσματα του DNA είναι η διαδικασία που τυπικά θα σφραγίσει την ταυτοποίησή της. Η εξέταση αναμένεται να γίνει με δείγμα που θα ληφθεί από τα παιδιά της.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία Κυπαρισσίας δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος του 39χρονου συντρόφου της που έφυγε από τη χώρα μετά την εξαφάνισή της.

Ο ιατροδικαστής Καλαμάτας, Ιωάννης Δούζης, ολοκλήρωσε χθες τη νεκροψία – νεκροτομή και σύμφωνα με τα συμπεράσματά του, πρόκειται για γυναίκα, ηλικίας περίπου 40 ετών και με ύψος περίπου 1,60 μ. [με απόκλιση (+ -) 4 εκατοστά].

Ο θάνατός της εκτιμάται ότι προήλθε πριν από 5-6 μήνες και η αιτία θανάτου λόγω της κατάστασης της σορού δε στάθηκε δυνατόν να προσδιοριστεί προς το παρόν. Μάλιστα, ο κ. Δούζης τόνισε ότι λόγω της προχωρημένης σήψης και σκελετοποίησης της σορού στο μεγαλύτερος μέρος της δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και να αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια.

«Ήταν νεκρή όταν θάφτηκε»


Δείτε επίσης