Ελλάδα

Wind One: Επιστροφή στα θρανία με υπερυψηλές ταχύτητες και δώρο laptop

Wind Anagnostakos 21 03 21

Με την πιο cool φθινοπωρινή διάθεση και με υπερυψηλές ταχύτητες και super δώρo, υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά για μαθητές και φοιτητές, η Wind, με τον γενικό διευθυντή Καταναλωτικού Μάρκετινγκ Μιχάλη Αναγνωστάκο.

Συγκεκριμένα, με κάθε νέα σύνδεση κινητής και σταθερής στα προγράμματα Wind One 10 GB κα Wind One Unlimited, δίνεται δώρο ένα Laptop HP 15,6’’ το οποίο θα ‘τρέχει’ σφαίρα με 100Mbps σταθερό internet. Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Οκτωβρίου ή εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Μπορεί το καλοκαίρι λοιπόν τυπικά να τελείωσε, αλλά το φθινόπωρο είναι εδώ με νέους στόχους, νέα ξεκινήματα, νέες συνδέσεις Wind One.

Γιατί με τη νέα σύνδεση όλοι απολαμβάνουν ασύλληπτες ταχύτητες Fiber έως 100Mbps δωρεάν, απεριόριστα Data και επικοινωνία από σταθερό και κινητό προς όλους, και όχι μόνο…

Tα προγράμματα Wind One προσφέρουν καινοτόμες λύσεις στους καταναλωτές, αφού συνδυάζουν προνόμια στην εξυπηρέτηση, τη διασκέδαση αλλά και την επικοινωνία.

Πιο αναλυτικά, το νέο πρόγραμμα προσφέρει: 10GB ή Unlimited data στο κινητό (ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξει ο καταναλωτής)

Έως 100mbps ταχύτητα στο σταθερό internet

Απεριόριστη επικοινωνία προς όλους από σταθερό και κινητό

Δυνατότητα ενσωμάτωσης της Wind Vision με πλούσιες επιλογές περιεχομένου

Καθώς και επιπλέον προνόμια εμπειρίας πελάτη όπως εξυπηρέτηση απευθείας από εκπρόσωπο, δωρεάν τεχνικό στο σπίτι και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης