Ελλάδα

Σύλληψη παίκτριας ριάλιτι με κοκαΐνη: Την «τσάκωσαν» όταν προσπαθούσε να την ξεφορτωθεί στην τουαλέτα

Πώς έφτασαν στα ίχνη της οι αστυνομικές αρχές - Πριν λίγη ώρα την ευθύνη ανέλαβε ο σύντροφος του μοντέλου - Νωρίτερα, το μεσημέρι γυναίκα από το στενό περιβάλλον της κοπέλας μίλησε τηλεφωνικά σε εκπομπή και προέβη σε αποκαλύψεις

613b4859db770

Μπορεί ο 32χρονος σύντροφος της παίκτριας του Power of Love, που συνελήφθη σήμερα για κατοχή ναρκωτικών, να προσπαθεί να πάρει όλη την ευθύνη πάνω του, σχετικά με τα 7.8 κιλά κοκαΐνης, ωστόσο οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του MEGA, μέσα στο σπίτι του μοντέλου βρέθηκαν 0,1 γραμμάρια κοκαΐνης. Όμως αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι πως αυτή η ποσότητα βρέθηκε στην τουαλέτα.

Από τη Δίωξη Ναρκωτικών, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το MEGA, η εν λόγω κίνηση ερμηνεύεται πως το άτομο που βρισκόταν μέσα στο σπίτι, στην προκειμένη περίπτωση το μοντέλο, προσπάθησε να ξεφορτωθεί άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών.

Με λίγα λόγια, θεωρείται πως όταν αντιλήφθηκε πως φτάνει στο σπίτι της η Δίωξη Ναρκωτικών, προσπάθησε να ξεφορτωθεί άγνωστη ποσότητα στην τουαλέτα του σπιτιού της, έτσι ώστε να μην βρεθεί μέσα στο σπίτι.

Από την αστυνομία θεωρούν λοιπόν πως το εν λόγω μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι γνώριζε πολύ καλά την ποσότητα των ναρκωτικών που βρισκόταν μέσα στο σπίτι της.

Πώς έφτασαν στα ίχνη της οι αστυνομικές αρχές


Δείτε επίσης