Ελλάδα

Mad Clip: Δικό της πραγματογνώμονα ορίζει η οικογένειά του για το τροχαίο

Η οικογένεια του τράπερ ζητά να γίνει ανεξάρτητη έρευνα για τα αίτια θανάτου του

madclip_troxeo

Δικό της πραγματογνώμονα ορίζει η οικογένεια του Mad Clip, για το τροχαίο που του κόστιζε τη ζωή, στην ηλικία των 34 ετών.

Καθώς ο πραγματογνώμονας που όρισε η Τροχαία, δεν έχει τελειώσει ακόμη την έρευνά του, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μη εμπλοκή άλλου οχήματος στο δυστύχημα, με τον τράπερ να οδηγεί πολύ πάνω από τα 50 χλμ. που ορίζει ο δρόμος και να χάνει τον έλεγχο του οχήματος.

Ωστόσο, η οικογένεια του Mad Clip θέλει να γίνει ανεξάρτητη έρευνα για τα αίτια θανάτου του και για αυτό όρισε, σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, τον Παναγιώτη Μαδιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Μαδιάς αναμένεται να εξετάσει από τις αρχές της επόμενη εβδομάδας το όχημα του τραγουδιστή στο πλαίσιο της δικής του ανεξάρτητης έρευνας.

Παράλληλα στην ΕΛΑΣ αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής αλλά και των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονται από την ιατροδικαστή κ. Σπηλιοπούλου από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

«Ορίστηκα από τον πατέρα του τραγουδιστή μα διαπιστώσω τι ακριβώς συνέβη. Δεν έχω εξετάσει ακόμη το όχημα. Θα κάνω τη δίκη μου έρευνα όπως έχω ήδη ξεκινήσει να κάνω και στο σημείο. Παράλληλα θα εξετάσω το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας για να δούμε ακριβώς τι συνέβη με τον Πίτερ και πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του», δήλωσε στο protothema ο κ. Μαδιας.

Δείτε επίσης