Ελλάδα

Απίστευτο: Έκλεψε 32 φορές το σούπερ μάρκετ που εργαζόταν

Ο υπεύθυνος αποθήκης σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη έκλεβε και πουλούσε τα προϊόντα στα Γρεβενά

super_market

Επί επτά μήνες υπάλληλος σούπερ μάρκετ, ο οποίος εργαζόταν ως υπεύθυνος αποθήκης, έκλεβε διάφορα προϊόντα, φιάλες οινοπνευματωδών ποτών κατά κύριο λόγο, και τα πωλούσε με δυο συνεργούς του στα Γρεβενά.

Από τις 4 Φεβρουαρίου μέχρι και την περασμένη Πέμπτη ο υπάλληλος είχε ξαφρίσει 32 φορές την αποθήκη, αρπάζοντας προϊόντα που η αξία τους ξεπερνά το ποσό των 12.300 ευρώ.

Τα κλοπιμαία παραλάμβανε με φορτηγό ένας 63χρονος και τα μετέφερε στο συνεργείο αυτοκινήτων ενός 67χρονου συνεργού τους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου τα αποθήκευαν.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας στο συνεργείο, βρέθηκαν πλήθος κλεμμένα εμπορεύματα και κατασχέθηκαν τρία μπιτόνια που περιείχαν 55 λίτρα πετρελαίου συνολικής αξίας 3.377,69 ευρώ, η προέλευση των οποίων εξετάζεται.

Το seleo.gr αναφέρει ότι οι τρεις δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας με σκοπό την τέλεση διακεκριμένων κλοπών κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος.

Δείτε επίσης