Ελλάδα

Μητέρα Έλενας Πολυχρονοπούλου: «Σκοπός της ζωής μου να αποδείξω την αθωότητά της» (vid)

Η ίδια λέει ότι η κόρη της, γνώριζε απλώς ότι ο σύντροφός της υπήρξε περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών κι ότι εκείνη δε διακινούσε κοκαΐνη σε καμία περίπτωση

5374557q

«Μιλάμε καθημερινά. Μου λέει ότι έχει καταστραφεί η ζωή της, ότι έχει πάψει να ονειρεύεται. Ότι είναι άδικα μέσα, είναι αθώα. Έχει καταστραφεί ο κόσμος της, αυτό μου λέει. Έχει καταρρεύσει».

Με αυτά τα λόγια, η μητέρα της Έλενας Πολυχρονοπούλου που πιάστηκε για κοκαΐνη, περιέγραψε την νέα καθημερινότητα του παιδιού της.

«Σκοπός της ζωής μου είναι να αποδείξω την αθωότητά της…» είπε η μητέρα του μοντέλου μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η ίδια λέει ότι η κόρη της, γνώριζε απλώς ότι ο σύντροφός της υπήρξε περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών. «Είναι το ένστικτο. Ήξερα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για το δικό μου το παιδί… Εγώ δε θα γοητευόμουν από αυτό τον άνθρωπο…. Εκείνη ζούσε στο όνειρο αυτή τη στιγμή. Ότι θα παντρευτώ, θα κάνω οικογένεια. Σίγουρα είχε μάθει την περιστασιακή του χρήση τον τελευταίο καιρό και ίσως αυτή να ήταν η αιτία των προστριβών που είχαν μεταξύ τους».Remaining Time-0:00FullscreenMute

Γιατί άργησε να ανοίξει την πόρτα στους αστυνομικούς


Η μητέρα της παίκτριας ριάλιτι με κοκαΐνη, μίλησε μεταξύ άλλων και για το γεγονός ότι η κόρη της άργησε να ανοίξει την πόρτα στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με την ίδια, αυτό δεν έγινε για να ξεφορτωθεί κάποια ποσότητα ναρκωτικών όπως έχει αναφερθεί σε ΜΜΕ αλλά γιατί «δεν της χτύπησαν την πόρτα, πήγαν να ανοίξουν με το κλειδί! Ρώτησε ποιος είναι, δεν πήρε απάντηση. Εκείνη φώναζε ποιος είναι; Ποιος πάει να μπει σπίτι μου; Και κάποια στιγμή λένε αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα, ανοίξτε»

Πάντως, η ίδια επιμένει ότι το παιδί της είναι αθώο και αυτό θα αποδειχθεί. «Είναι μια βαριά δικογραφία, οι Αρχές έκαναν τη δουλειά τους αλλά θα αποδείξω ότι είναι αθώα και ότι δεν είχε ιδέα».

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη της μητέρας της Έλενας Πολυχρονοπούλου:

Δείτε επίσης