Ελλάδα

Βάρκιζα: Ξέχασαν κοριτσάκι 2 ετών μέσα σε σχολικό λεωφορείο για 5 ώρες

Ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου δεν πρόσεξε ότι δεν είχε παραδώσει στον παιδικό σταθμό όλα τα παιδιά και μέσα στο όχημα έμεινε ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών

sxoliko_leoforio

Ένα τρομερό περιστατικό καταγράφηκε στη Βάρκιζα, με πρωταγωνιστή έναν οδηγό σχολικού λεωφορείου και ένα κοριτσάκι 2 χρονών, που το ξέχασαν μέσα σε σχολικό λεωφορείο στη Βάρκιζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου ξέχασε το παιδί μέσα στο όχημα επί 5 ολόκληρες ώρες.

Ο οδηγός παρέδωσε τα νήπια στον σταθμό και επέστρεψε στο σπίτι του στη Βούλα. Το επόμενο δρομολόγιό του ήταν προγραμματισμένο μετά από αρκετές ώρες, προκειμένου να παραλάβει και να επιστρέψει τα παιδιά στους γονείς τους.

Ωστόσο, ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου δεν πρόσεξε ότι δεν είχε παραδώσει στον παιδικό σταθμό όλα τα παιδιά και μέσα στο όχημα έμεινε ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών. Την απουσία του παιδιού δεν κατάλαβαν ούτε οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού.

Το παιδί έμεινε εγκλωβισμένο μέσα στο λεωφορείο επί 5 ώρες και μάλιστα σε υψηλές θερμοκρασίες. Στην αρχή, κοιμόταν, αλλά στάθηκε στην πορεία ξύπνησε και προφανώς τρόμαξε.

Το κοριτσάκι έβαλε τα κλάματα και ένας περαστικός το άκουσε και κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί. Το παιδί απεγκλωβίστηκε σε κατάσταση σοκ.

Οι γονείς, που ειδοποιήθηκαν αμέσως, υπέβαλλαν μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει 5 συλλήψεις.

Δείτε επίσης