Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: «Θερμή» υποδοχή υγειονομικών σε Πλεύρη (vid)

Χτυπούσαν το αυτοκίνητο που μετέφερε τον υπουργό στο σημείο

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ Θ. ΠΛΕΥΡΗ ΣΤΟ ΕΚΑΒ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

«Θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν οι υγειονομικοί της Θεσσαλονίκης που βρέθηκαν έξω από τα γραφεία διοίκησης του ΕΚΑΒ στην Πυλαία, προκειμένου να «υποδεχτούν» τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, που πραγματοποιεί επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη λόγω ανησυχίας για τις αυξημένες εισαγωγές στα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με το thesstoday την ώρα που κατέφθανε ο Θάνος Πλεύρης στο ΕΚΑΒ Βορείου Ελλάδος για την έκτακτη σύσκεψη με τους διοικητές της 3ης και της 4ης ΥΠΕ και τους διοικητές των Νοσοκομείων, οι διαδηλωτές άρχισαν να τον γιουχάρουν, καθώς και να φωνάζουν συνεχώς συνθήματα κατά της κυβέρνησης, την απόφαση των αναστολών, καθώς και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τα σχολεία, όπως και να χτυπάνε το αυτοκίνητο που μετέφερε τον υπουργό στο σημείο.


https://www.youtube.com/watch?v=ks8stpAb9Rg&t=66s


Ο Υπουργός Υγείας και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννη Κωτσιόπουλο, θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών και των Νοσοκομείων καθώς και με τους Περιφερειάρχες και τους δημάρχους της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, με αντικείμενο τους πανδημικούς δείκτες που καταγράφονται στη Β. Ελλάδα, το ποσοστό των εμβολιασμών και τις ενέργειες που γίνονται για περαιτέρω αύξησή του καθώς και για την ετοιμότητα των υγειονομικών δομών.

Δείτε επίσης