Ελλάδα

«Έφυγε» από κορωνοϊό η πρόεδρος του Άλματος Ζωής στην Αχαΐα

Η Λιολιώ Κολυπέρα είχε εκφράσει τον φόβο της στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με την πανδημία και πόσο μπορεί να πλήξει άτομα που ήδη έχουν υποκείμενα νοσήματα

kolipera

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 67 χρονών, λόγω κορωνοϊού, η Λιολιώ Κολυπέρα, η πρόεδρος του Άλματος Ζωής στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Best, η πρόεδρος του Άλματος Ζωής στον νομό Αχαΐας πάλευε το τελευταίο διάστημα με επιπλοκές του κορωνοϊού και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου, διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Αρχικά, είχε παρέμενε σπίτι της, όμως στην πορεία τα συμπτώματα έγιναν βαριά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί, αν και πλήρως εμβολιασμένη, αφού αντιμετώπιζε ξανά τον καρκίνο.

Σχεδόν έναν χρόνο πριν και για την ακρίβεια στις 25 Οκτωβρίου, η Λιολιώ Κολυπέρα είχε συναντήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του, στο πλαίσιο συνάντησης με γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού.

Τότε, η Λιολιώ Κολυπέρα είχε εκφράσει τον φόβο της, αναφορικά με την πανδημία και πόσο μπορεί να πλήξει άτομα που ήδη έχουν υποκείμενα νοσήματα.

Δείτε επίσης