Ελλάδα

Ατύχημα καρτ - Πάτρα: Σήμερα αναμένεται να αποσωληνωθεί ο 6χρονος

Οι γιατροί αποφάσισαν να αποσωληνώσουν το παιδί από τη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου

meth

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η σημερινή ημέρα για τον 6χρονο Φώτη, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι την περασμένη Κυριακή στους αγώνες καρτ της Πάτρας.

Οι γιατροί αποφάσισαν να αποσωληνώσουν το παιδί από τη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, όπως επιβεβαίωσε και ο διευθυντής της ΜΕΘ Ανδρέας Ηλιάδης στο thebest.gr.

Ταυτόχρονα, αποκάλυψε πως η μαγνητική έδειξε μικρές εγκεφαλικές βλάβες. Οι γιατροί παραμένουν αισιόδοξοι και ελπίζουν σε θετικά αποτελέσματα.

Από τη μεριά του, ο οδηγός του μοιραίου καρτ, Νίκος Σαρδέλης, εμφανίστηκε χθες συντετριμμένος, λέγοντας ότι «σε κάθε περίπτωση προέχει η υγεία του παιδιού».

Μιλώντας στο Mega, είπε ότι επισκέφτηκε το νοσοκομείο με το που αφέθηκε ελεύθερος.

«Είμαι και εγώ πατέρας δύο αγοριών και είναι πολύ σημαντικό για μένα να επανέλθει η υγεία του παιδιού. Βρίσκεται στη ΜΕΘ, απ’ ό,τι λένε οι γιατροί τα νέα είναι σχετικά καλά, δηλαδή δεν έχει μεγάλους τραυματισμούς, αλλά ακόμα διατηρείται σε κατάσταση καταστολής», είπε.

Στην πορεία, ο επαγγελματίας οδηγός μίλησε για το ατύχημα, σημειώνοντας ότι «στο πλαίσιο οδήγησης επίδειξης νέων ηλεκτροκίνητων καρτ», προσπάθησε να προσπεράσει το μπροστινό του καρτ από τα δεξιά, ωστόσο είχε μια μικρή επαφή με το άλλο καρτ, αλλά «ήταν αρκετή για να αλλάξω κατεύθυνση προς τα προστατευτικά πλαστικά τα οποία ευτυχώς που υπήρχαν γιατί αυτά με κράτησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παρόλο που έχω τραυματισμούς χαμηλά στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια, μπορώ να τους διαχειριστώ και να τους ξεπεράσω».

Δείτε επίσης