Ελλάδα

Κίνηση: Πού καταγράφονται ουρές χιλιομέτρων - Χάος στον Κηφισό

Για ένα ακόμα πρωινό, πολλή κίνηση υπάρχει και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού

kinisi_troxaio

Με πολλή υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στην Αθήνα, καθώς σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους αυτής καταγράφεται αυξημένη κίνηση.

Για ένα ακόμα πρωινό, πολλή κίνηση υπάρχει και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού. Η πρόγνωση των μετεωρολόγων για πιθανότητα βροχής στην Αττική, προφανώς έκανε μία σημαντική μερίδα πολιτών να επιλέξει αυτοκίνητο για να μετακινηθεί.

Λίγο πριν τις 8 το πρωί η κίνηση στην κάθοδο του Κηφισού άρχισε πριν τον κόμβο της Μεταμόρφωσης και κατά τμήματα συνεχίστηκε μέχρι την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στο ρεύμα της ανόδου στον Κηφισό, αφού τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από το ύψος της Λεωφόρου Αθηνών μέχρι λίγο πριν τον κόμβο της Αττικής Οδού στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Στους υπόλοιπους δρόμους της Αττικής σταδιακά αυξάνεται η κίνηση στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας και της λεωφόρου Μεσογείων, προβλήματα υπάρχουν στο λιμάνι του Πειραιά, την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος μετά τη συμβολή της με τον Κηφισό, στον Καρέα προς Κηφισιά.

Δείτε επίσης