Ελλάδα

Λάρισα: Η Μητρόπολη κέρασε τους… πικραμένους αντιεμβολιαστές σοκολατάκια

H ανακοίνωση της Μητρόπολης

sokolatakia

Αντιεμβολιαστές έκαναν διαμαρτυρία έξω από τις εκκλησίες που στήθηκαν εμβολιαστικά κέντρα και η Μητρόπολη Λαρίσης τούς κέρασε... σοκολατάκια, προκειμένου να μην αποχωρήσουν… πικραμένοι.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης αναφέρει: «Επειδή το κυριότερο επιχείρημα που ακούστηκε εναντίον των εμβολίων είναι ότι όσοι υπηρετούμε τέτοιες πρωτοβουλίες είμαστε μασόνοι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, καθώς και το σύνολο των συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως δηλώνουν πως ούτε έχουν σχέση με τέτοιους χώρους, ούτε γνωρίζουν τέτοιους ανθρώπους.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου πανθεσσαλική/πανελλαδική συγκέντρωση 48 (!!!) αντιεμβολιαστών, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως να συνεργαστεί με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια και κινητή μονάδα εμβολιασμών να παρευρίσκεται κάθε Κυριακή, βάσει προγράμματος, έξω από Ιερούς Ναούς, ώστε να καταπολεμηθεί ο φόβος και να διευκολυνθούν συνάνθρωποί μας στη θωράκισή τους ενάντια στην πανδημία».

Δείτε επίσης