Ελλάδα

Πάτρα - Ατύχημα με καρτ: Εξιτήριο για τον 6χρονο Φώτη

Το παιδί είχε διασωληνωθεί μετά το σοκαριστικό ατύχημα στους αγώνες καρτ στην Πάτρα

fotis

Εξιτήριο παίρνει ο 6χρονος Φώτης από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, σύμφωνα με το tempo24.

Το παιδί συγκίνησε το πανελλήνιο, όταν βρέθηκε διασωληνωμένος μετά το σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε στους αγώνες καρτ την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου. Το παιδί διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο όπου διασωληνώθηκε και στην πορεία μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό που παρακολουθεί τον Φώτη», είπε πριν από λίγες μέρες ο πατέρας του παιδιού στο flamis.gr και περιέγραψε πως συνέβη το ατύχημα: «Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας και από τότε τραβάμε τον Γολγοθά μας. Για να γίνει αυτό το πράγμα, η λογική μου λέει ότι δεν θα είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα.

Με το που έγινε, νόμιζα ότι το παιδί λιποθύμησε και το πήρα στα χέρια. Δεν είχα καταλάβει, μετά είδα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρά κι άρχισα να πηγαίνω μηχανικά, να βρω κάπου βοήθεια… Εκείνη την ώρα έγινε συνωστισμός για να δουν τι έγινε ο οδηγός, δυσκολεύτηκα να περάσω», ανέφερε ο πατέρας του μικρού.

Δείτε επίσης