Ελλάδα

Αγγελοπούλου: Γκάμα δράσεων που αλλάζουν τη ζωή μας προς το καλύτερο

«Πρέπει να αγαπήσουμε τον τόπο μας, να κάνουμε πράγματα που θα δώσουν φτερά σε νέους ανθρώπους», τόνισε μεταξύ άλλων η Γιάννα Αγγελοπούλου

aggelopoulou

H Γιάννα Αγγελοπούλου μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τις δράσεις της Επιτροπής που έχουν ως στόχο να βελτιώσουν τη ζωή μας προς το καλύτερο.

Η πρόεδρος της Επιτροπής είπε μεταξύ άλλων: «Μέχρι τώρα έχουν γίνει 140 δράσεις, 100 είναι σε εξέλιξη και άλλες 100 θα γίνουν μέχρι το τέλος του χρόνου. Ευρεία είναι η γκάμα δράσεων και αφορούν στο πώς αλλάζουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο. Οι δράσεις ανάπτυξης δεν πρόκειται να τελειώσουν. Οι δράσεις παίρνουν πρώτα το δικό μας οκ και μετά πάνε στο υπουργείο».

Αναφέρθηκε επίσης στη δημιουργία Ινστιτούτου Τεχνητής Νοημοσύνης που θα αποτελέσει πρώτης τάξεως μαγνήτη για να μείνουν οι επιστήμονες στον τόπο τους.

Ακόμα είπε για τις δράσεις: «Είναι χαρά μας γιατί όλα τα κόμματα έχουν δείξει ότι ενδιαφέρονται. Συμμετέχουν όλοι, σχολεία, εκκλησίες κ.λπ.».

Για το «Όλοι Μαζί» είπε ότι το συλλογικό εμείς με το εγώ ενώνονται. «Όταν ξεκινήσαμε αποφασίσαμε να μην πάρουμε χρήματα από το κράτος. Δουλέψαμε με χορηγίες. Από 23 Αυγούστου, όποιος αγοράζει νόμισμα γράφεται το όνομά του. Θα αποκτήσει κάτι που έχει αξία και θεραπεύει μία πληγή»

Ακόμα είπε: «Είμαστε εθνική επιτροπή, δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι. Πρέπει να αγαπήσουμε τον τόπο μας, να κάνουμε πράγματα που θα δώσουν φτερά σε νέους ανθρώπους. Δουλέψαμε και δουλεύουμε με τον κόσμο».

Δείτε επίσης