Ελλάδα

Πατέρας Καρολάιν: Θέλουμε να βαπτιστεί η Λυδία σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία

Ήδη έχουν επιλεγεί οι νονοί της Λυδίας και είναι δύο από τους πιο στενούς φίλους της άτυχης 20χρονη Καρολάιν

mitera-karolain

Ο παππούς της μικρής Λυδίας μίλησε στην Daily Mail και είπε ότι η οικογένεια του θέλει το παιδί της Καρολάιν να βαπτιστεί σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία.

«Είναι τώρα πρόθεσή μας να βαφτίσουμε τη Λυδία στην ελληνική ορθόδοξη εκκλησία, όπως έγινε και με την Καρολάιν στο μικρό παρεκκλήσι κοντά στο νεκροταφείο όπου αναπαύεται», είπε χαρακτηριστικά στην αγγλική ιστοσελίδα.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Η Λυδία είναι καλά, και όπως και η μητέρα της, γίνεται πιο όμορφη μέρα με τη μέρα. Περπατάει τώρα με αυτοπεποίθηση, τρώει με ενθουσιασμό και γοητεύει όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί της. Δυστυχώς, αν και έχει μια ωραία νέα κούνια με το τελευταίο στρώμα υψηλής τεχνολογίας, αρνείται αποφασιστικά να κοιμηθεί μόνη της».

Κοιμάται με την κυρία Κράουτς στο παιδικό κρεβάτι της κόρης της, με αφίσες του αγαπημένου της συγκροτήματος, One Direction, από πάνω τους.

Ήδη έχουν επιλεγεί οι νονοί της Λυδίας και είναι δύο από τους πιο στενούς φίλους της άτυχης 20χρονης από την εποχή που ζούσε στο νησί. «Το καθήκον των νονών λαμβάνεται πολύ σοβαρά εδώ στην Ελλάδα», είπε ο κ. Κράουτς.

Δείτε επίσης