Ελλάδα

Καλλιθέα: Νεκρός 18χρονος διανομέας - Συγκρούστηκε με ταξί

Στο σημείο έφθασε αμέσως όχημα της Τροχαίας Καλλιθέας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον οδηγό της μηχανής, ο οποίος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή - Τι αναφέρουν μαρτυρίες

5e749d5f260000fb2cb6705c

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 18χρονος διανομέας ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, στη συμβολή των οδών Χαροκόπου και Κρέμου στην Καλλιθέα το βράδυ της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το neakallithea.gr, λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Κυριακής, το μηχανάκι που οδηγούσε ο νεαρός ντελιβεράς συγκρούστηκε με ταξί το οποίο επιχείρησε να διασχίσει την Κρέμου, παρά το γεγονός ότι επί της οδού υπάρχει «STOP».

Στο σημείο έφθασε αμέσως όχημα της Τροχαίας Καλλιθέας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον οδηγό της μηχανής, ο οποίος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, στην οδό Κρέμου, το ταξί σταμάτησε, έλεγξε και όταν ξεκίνησε, ήρθε το μηχανάκι και χτύπησε πάνω του.

«Ο οδηγός του ταξί δεν είδε ποτέ τον ντελιβερά. Το κράνος βρέθηκε πολύ πιο κάτω, αλλά δεν ξέρουμε αν το φορούσε. Είναι η επόμενη μέρα και ακόμα τρέμω», ανέφερε ο νεαρός που μάλιστα έδωσε κατάθεση στην τροχαία για το δυσάρεστο συμβάν.

Κάτοικοι της περιοχές επισημαίνουν ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ επικίνδυνο καθώς πέρα από την έλλειψη ορατότητας των οδηγών, δεν φαίνεται και το «στοπ», με αποτέλεσμα κάποιοι οδηγοί που κινούνται επί της οδού Κρέμου και θέλουν να διασχίσουν την οδό Χαρακόπου να θεωρούν ότι έχουν προτεραιότητα και να γίνονται συχνά τροχαία.

Δείτε επίσης