Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε στο δικαστήριο η 37χρονη - Δεν έκανε καμία δήλωση

Η 37χρονη δεν έκανε καμία δήλωση προσερχόμενη στα δικαστήρια, όπου αναμένεται να απολογηθεί για την επίθεση

efi

Στο δικαστήριο έφτασε πριν από λίγο η Έφη Κακαράντζουλα για τη δίκη της υπόθεσης με το βιτριόλι, το οποίο κατηγορείται ότι έριξε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020.

Η 37χρονη δεν έκανε καμία δήλωση προσερχόμενη στα δικαστήρια, όπου αναμένεται να απολογηθεί για την επίθεση. Αν και οι δημοσιογράφοι της έκαναν ερωτήσεις, εκείνη προτίμησε να μην μιλήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έφη αναμένεται να αμφισβητήσει τις εκτιμήσεις ειδικών, ότι η ποσότητα που έριξε στην Ιωάννα ήταν πολύ μεγάλη, ίσως και δύο λίτρα όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, καθώς πέρα από κάθε άλλο στοιχείο, το ζήτημα της ποσότητας του υγρού είναι καθοριστικής σημασίας για την απόφαση του δικαστηρίου. Στην ανακριτική της απολογία, η κατηγορουμένη είχε πει πως έριξε «ένα ποτήρι», χωρίς να γνωρίζει πόσο επικίνδυνο είναι.

Η 37χρονη δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τον τρόπο που προμηθεύτηκε το υγρό, έτσι θα δεχθεί πολλές ερωτήσεις ώστε να φωτιστεί αυτή η πλευρά της υπόθεσης, καθώς κατά την Πολιτική Αγωγή, δεν ενήργησε μόνη της η κατηγορουμένη. Αναμένεται επίσης, να αρνηθεί απόλυτα πως είχε στο μυαλό της να επαναλάβει την επίθεση στην Ιωάννα.

Δείτε επίσης