Ελλάδα

Ρόδος: Την εκβίαζαν με ροζ βίντεο ύστερα από συμμετοχή σε όργιο

Την εξαπάτησαν και ύστερα τής έκαναν τη ζωή κόλαση

sextortion_scam47-671x375

Η Ρόδος συνεχίζει να μάς απασχολεί για ακόμη μία φορά με τις ιστορίες που εξελίσσονται στο νησί. Αυτή τη φορά «θύμα» εκβιασμού βρίσκεται μια γυναίκα 28 χρονών. Κατ' αυτόν τον τρόπο διεξάγεται ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, προκειμένου να εντοπιστεί ο άγνωστος εκβιαστής που κατόρθωσε με αριστοτεχνικό τρόπο να αποσπάσει από ζευγάρι Ροδιτών βίντεο με ερωτικές τους στιγμές, μετατρέποντας την ζωή τους στην πορεία σε πραγματικό εφιάλτη.

Όλα ξεκίνησαν την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου όταν μια 28χρονη ημεδαπή δέχτηκε αίτημα φιλίας στον λογαριασμό της στο Facebook από άγνωστη, η οποία της συστήθηκε ως νοσοκόμα, υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας, που διέμενε στο Φαληράκι.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική» της Ρόδου η 28χρονη ξεκίνησε να μιλάει μαζί της και στην πορεία γνωρίστηκε διαδικτυακά μέσω του Facebook και με τον 29χρονο σύντροφό της.

Η 28χρονη, που διατηρούσε παράλληλο δεσμό και με έναν 37χρονο ημεδαπό, πείστηκε από την εμφανιζόμενη ως αλλοδαπή νοσοκόμα, ότι ήταν πρόθυμη να συμμετέχει με την ίδια και τον 29χρονο σύντροφο της σε ερωτικό όργιο.

Οι συνομιλίες τους γινόντουσαν τις πρώτες πρωινές ώρες συνήθως κατά την 02.00 και σε μια εξ’ αυτών ο 29χρονος απέστειλε στην «νοσοκόμα» ένα βίντεο που είχε με την 28χρονη με προσωπικές τους στιγμές, προφανώς για να την «δελεάσει».

Έκανε τη ζωή της κόλαση


Δείτε επίσης