Ελλάδα

Γιαννιτσά - Motocross: Αγωνία για τους θεατές που τραυματίστηκαν - Έγιναν δύο συλλήψεις

Οι δύο νεαροί τραυματίες, ηλικίας 16 και 27 χρονών, είναι διασωληνωμένοι στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης

motocross

Σε σοβαρή κατάσταση είναι οι δύο θεατές που τραυματίστηκαν σοβαρά, έπειτα από το σοκαριστικό ατύχημα που καταγράφηκε σε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στα Γιαννιτσά. Οι αρχές έχουν κάνει ήδη δύο συλλήψεις.

Οι δύο νεαροί τραυματίες, ηλικίας 16 και 27 χρονών, είναι διασωληνωμένοι στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Στην αρχή, είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, ωστόσο, η σοβαρότητα της κατάστασής τους ήταν τέτοια, που αποφασίστηκε η μεταφορά τους.

Το ατύχημα καταγράφηκε όταν σε ένα από τα άλματα της πίστας η μοτοσικλέτα ενός αναβάτη έφυγε στον αέρα και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Στο σημείο εκείνο, υπήρχε και μία μεταλλική κολώνα, που έπεσε πάνω σε δύο θεατές, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Ο αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross διεκόπη, με τους δύο τραυματίες να διακομίζονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε δύο συλλήψεις για το συμβάν στα Γιαννιτσά. Ο λόγος για τον μόλις 16 ετών αναβάτη της μηχανής, ο οποίος προκάλεσε και το περιστατικό, όταν η μοτοσικλέτα του έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη και στη μεταλλική κολώνα που τραυμάτισε τους δύο θεατές, αλλά και για τον
60χρονο υπεύθυνο τέλεσης του αγώνα, όπως αναφέρει το voria.gr.

Δείτε επίσης