Ελλάδα

Κίνηση: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό – Ασφυκτικά γεμάτοι οι κεντρικοί δρόμοι

Στον Κηφισό παρατηρείται αυξημένη κίνηση κατά τμήματα τόσο στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια όσο και στην κάθοδο πριν τη Μεταμόρφωση και μέχρι του Ρέντη

kinisi

Πολλή κίνηση καταγράφεται και σήμερα (21 Οκτωβρίου) σε αρκετούς δρόμους της Αττικής. Στον Κηφισό επικρατεί μποτιλιάρισμα, όπως φαίνεται στον χάρτη της Google που αποτυπώνει την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Αθήνας.

Στον Κηφισό παρατηρείται αυξημένη κίνηση κατά τμήματα τόσο στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια όσο και στην κάθοδο πριν τη Μεταμόρφωση και μέχρι του Ρέντη.

Αυξημένη κίνηση υπάρχει και στην κάθοδο της Κηφισίας προς το κέντρο της Αθήνας, την κάθοδο της Κατεχάκη προς την Κηφισίας, τη Μεσογείων κατά τμήματα και στα δύο ρεύματα, τον Καρέα αλλά και το κέντρο του Πειραιά.

Η κατάσταση στις κεντρικές λεωφόρους της Αττικής πρόκειται να γίνει πιο δύσκολη τις επόμενες ώρες λόγω της συγκέντρωσης των υγειονομικών στην πλατεία Μαβίλη και της πορείας τους προς το Μέγαρο Μαξίμου, αρχικά, και το υπουργείο Υγείας στη συνέχεια.

Δείτε επίσης