Ελλάδα

Τραγωδία στην Κηφισιά: Στον εισαγγελέα οδηγείται ο δράστης της δολοφονίας

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης πυροβόλησε πέντε φορές, δύο τεχνικούς που έκαναν εργασίες φυσικού αερίου και διέμεναν στη γειτονιά

kifisia

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 40χρονος που δολοφόνησε το πρωί του Σαββάτου, υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου στην Κηφισιά και τραυμάτισε άλλον έναν, όταν βγήκε από το σπίτι του και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης πυροβόλησε πέντε φορές, δύο τεχνικούς που έκαναν εργασίες φυσικού αερίου και διέμεναν στη γειτονιά.


Ο άνδρας έφυγε από το σπίτι του στην οδό Σκουφά ντυμένος με… στολή Σαμουράι και μετέβη στη λεωφόρο Τατοΐου, όπου βρίσκονταν οι δύο εργαζόμενοι.

Διαπληκτίστηκε μαζί τους για το κόστος του φυσικού αερίου, άρχισε να μιλά για «μαύρη μαγεία» και στη συνέχεια τράβηξε το όπλο και τους πυροβόλησε.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου ένας κατέληξε και ο άλλος νοσηλεύεται.


Ο 40χρονος μετά το φονικό επέστρεψε σπίτι του, λίγη ώρα μετά προσπάθησε να διαφύγει από την ταράτσα της πολυκατοικίας, ωστόσο οι αρχές τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν.

Γείτονες αναφέρουν ότι και το προηγούμενο βράδυ πυροβολούσε από μπαλκόνι του σπιτιού του – όπου βρεθήκαν όπλα και σπαθιά.

Δείτε επίσης