Ελλάδα

Και τέταρτος ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό: Η περιγραφή της καταγγέλλουσας και η απολογία

Συναγερμός έχει σημάνει στον χώρο του θεάτρου, αφού ακόμη ένας γνωστός ηθοποιός φέρεται να κατηγορείται για βιασμό

a9495a6d897c714db07320d3bba4eb87

Συναγερμός έχει σημάνει στον χώρο του θεάτρου, αφού ακόμη ένας γνωστός ηθοποιός φέρεται να κατηγορείται για βιασμό. Πρόκειται για τον τέταρτο κατά σειρά ηθοποιό που φαίνεται να βαρύνεται με τη συγκεκριμένη κατηγορία από τη μέρα που ξέσπασε το #metoo στη χώρα μας.

Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα δημοσιεύει σήμερα την καταγγελία που έκανε στο ΣΕΗ η νεαρή γυναίκα: «Τον Ιούλιο (του 2018) τον συνάντησα σε ένα μπαρ, αφού ήπιαμε τα ποτά με προσκάλεσε να συνεχίσουμε σπίτι του, εγώ δέχτηκα. Πήγαμε σπίτι του (…) μου πρότεινε να κοιμηθω σπίτι του, καθώς η ώρα ήταν περασμένη. Στο πλαίσιο αυτό μου έδωσε άνετα ρούχα να αλλάξω.

Άλλαξα ρούχα στο υπνοδωμάτιο, δεν ήταν εκείνος παρών, φόρεσα ένα σορτς, βερμούδα και μια κοντομάνικη μπλούζα […] βρέθηκε σε ανύποπτο χρόνο δίπλα μου και να με φιλάει στο στόμα χωρίς τη θέληση μου, να με χαϊδεύει πάνω από τα ρούχα και να θωπεύει το σώμα μου […] Με γύρισε μπρούμυτα δια της επιβολής. Μου επιβλήθηκε με τα χέρια του, δεν μπορούσα να γυρίσω ανάσκελα, αντέδρασα […] Δεν τα κατάφερα.

Αυτός βρισκόταν από τη μέση του κορμιού μου και κάτω, κρατώντας με πίεση το σώμα και το πρόσωπό του πάνω μου, τράβηξε το σορτς μέχρι το τέλος και διέπραξε αυτά που διέπραξε. Δεν ξέρω πόση ώρα διήρκεσε η κάθε πράξη. Κάποια στιγμή μετά από δικές μου αντιστάσεις και επειδή κουνιόμουν, σταμάτησε. Μου είπε ότι πάει να κάνει ένα μπάνιο. Εξαιρετικά ταραγμένη αποφάσισα να φύγω».


Στη συνέχεια, η γυναίκα έφυγε και συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει το κινητό στο σπίτι του ηθοποιού. Τότε επέστρεψε και εκείνος της ζήτησε να κοιμηθεί εκεί. Φοβούμενη πέρασε το βράδυ στο σπίτι του, χωρίς ωστόσο να γίνει κάτι χωρίς τη συναίνεσή της.

Η απολογία του ηθοποιού

Μετά τη νέα καταγγελία στο ΣΕΗ για βιασμό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο ηθοποιός που κατηγορείται στο απολογητικό του υπόμνημα υποστηρίζει πως όλα όσα είπε η καταγγέλλουσα είναι ψευδή.

«Η καταγγέλλουσα όχι μόνο βρίσκει το σθένος να αναζητήσει αυτοπροσώπως το τηλέφωνό της αλλά αποφασίζει να συνδιανυκτερεύσει με τον παρ’ ολίγον βιαστή της. Σε τι άλλο είναι δυνατόν να οφείλεται η επιλογή της αυτή, παρά στη βεβαιότητά της ότι ουδένα κίνδυνο διέτρεχε, απότοκο προηγηθείσας κατά πάντα άψογης απέναντί της συμπεριφοράς του καταγγελλόμενου».

Δείτε επίσης