Ελλάδα

Βελτιωμένη εμφανίζεται η εικόνα της φωτιάς στο ελλιμενισμένο πλοίο στο λιμάνι της Πάτρας

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στο νέο Λιμάνι της Πάτρας, καθώς σε πλοίο της γραμμής Πάτρα-Ιταλία “φούντωσε” η καμινάδα

abwwlgxbwb617a94412858d

Βελτιωμένη είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η εικόνα της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στο φουγάρο ελλιμενισμένου επιβατηγού - οχηματαγωγού πλοίου, στο νέο λιμάνι της Πάτρας.

Πάντως, συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες μέσα στο πλοίο, για τυχόν εντοπισμό ατόμων.

Τι συνέβη


Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στο νέο Λιμάνι της Πάτρας, καθώς σε πλοίο της γραμμής Πάτρα-Ιταλία και πιο συγκεκριμένα το SUPERFAST 11, “φούντωσε” η καμινάδα, με αποτέλεσμα να βγαίνουν πυκνοί καπνοί.

Στο σημείο κατέφθασε η Πυροσβεστική και δίνει μάχη για τον περιορισμό της φωτιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εντοπίστηκε στο μηχανοστάσιο του πλοίου. Δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχει το πλήρωμα και από ξηράς δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Πάτρας.

Το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι της Πάτρας στις 2 το μεσημέρι από την Αγκόνα της Ιταλίας και αμέσως μετά της αποβίβασης επιβατών και οχημάτων ξέσπασε η φωτιά από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια. Οι καπνοί, είναι ορατοί από όλα τα ψηλά σημεία της πόλης.


https://youtu.be/XBmFKI3VKaU

Δείτε επίσης