Ελλάδα

Σοκαριστικό βίντεο με τρένο που παρασύρει άνδρα - Προσπαθούσε να βγάλει selfie

Selfisides είναι ο όρος που χρησιμοποιούν οι ερευνητές για τα περιστατικά των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους προσπαθώντας να βγάλουν μια φωτογραφία με 31 περιστατικά μόνο το 2021

sel

Selfisides. Αυτός είναι ο όρος που χρησιμοποιούν οι ερευνητές για τα περιστατικά των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους προσπαθώντας να βγάλουν μια φωτογραφία.

Τί είμαστε ικανοί να κάνουμε για να μας βγάλουμε μια selfie. Είμαστε ικανοί ακόμα και να πεθάνουμε. Τα στοιχεία της Ισπανικής μελέτης που δημοσίευσε η εφημερίδα «Le Figarο» είναι σοκαριστικά.

Συνολικά 379 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από το 2008 στον βωμό μιας ωραίας και εντυπωσιακής φωτογραφίας με το 41% αυτών να είναι κάτω των 19 ετών.

Κάθε εβδομάδα πεθαίνει ένας άνθρωπος που προσπαθεί να βγάλει μια σέλφι. Πολλοί θάνατοι από selfies είναι αποτέλεσμα τουριστών που ρισκάρουν σε μέρη που δεν γνωρίζουν καλά.

Έτσι έχασε τη ζωή της και η 22χρονη από την Κούβα στη Ζάκυνθο το 2017. Η 22χρονη επιχείρησε να φωτογραφηθεί με θέα τον γκρεμό αλλά έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό.

Ο πολύ γνωστός στη χώρα του Πορτορικανός τραγουδιστής Jadiel El Tsunami έχασε τη ζωή του όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανης που οδηγούσε. Λίγο πριν το δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή είχε ανεβάσει φωτογραφίες στο instagram ενώ η τελευταία του ανάρτηση ήταν μια σέλφι πάνω στη μηχανή του με τη λεζάντα στο δρόμο.

31 selficides μόνο το 2021


Δείτε επίσης