Ελλάδα

Εξαφάνιση 41χρονου από τη Ζαχάρω

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του 41χρονου από την Ηλεία και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του

xamogelo-tou-paidiouσ

Ένας 41χρονος εξαφανίστηκε από περιοχή της Ηλείας την Παρασκευή (5 Νοεμβρίου). Ο λόγος για τον Διονύση Καλογερόπουλο, ο οποίος εξαφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής από τη Ζαχάρω του Νομού Ηλείας. Για την εξαφάνιση του 41χρονου εκδόθηκε Missing Alert.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του 41χρονου από την Ηλεία στις 07/11/21 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Διονύσης Καλογερόπουλος έχει ύψος 1,80 μ., έχει 102 κιλά βάρος, έχει καστανά-γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε χακί ζακέτα, μαύρη μπλούζα, γκρι παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertap.

Δείτε επίσης