Ελλάδα

Λάρισα - Καταγγελία καθηγήτριας για βιασμό: Τι έδειξε ο γενετικός έλεγχος στο φόρεμα

Η καθηγήτρια περιέγραψε στον εισαγγελέα τον εφιάλτη της

viasmos

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ο προϊστάμενος υπηρεσίας εκπαίδευσης τον οποίο κατήγγειλε εκπαιδευτικός για βιασμό.

Σύμφωνα με το Star, έγινε ο γενετικός έλεγχος στο φόρεμα της εκπαιδευτικού και το αποτέλεσμα δείχνει το χρωμόσωμα ενός άνδρα.

Ο γενετιστής Γιώργος Φιτσιάλος υπογράμμισε: «Προσκομίστηκαν στα εργαστήριά μας δύο πειστήρια, ένα εξωτερικό φόρεμα και ένα εσωτερικό. Τα αποτελέσματα μας έδειξαν ότι υπάρχει βιολογικό υλικό, υπάρχουν σπερματικά υγρά και υπάρχει γενετικό υλικό τριών ατόμων εκ των οποίων τουλάχιστον ο ένας είναι άνδρας. Τα αποτελέσματα είναι αξιοποιήσιμα για συγκριτικές μελέτες».

Η καθηγήτρια έλυσε τη σιωπή της και περιέγραψε στον εισαγγελέα τον εφιάλτη της. Όπως είπε στο Star: «Ένιωσα αηδία, φόβο και ενοχές. Μου είπε ότι αυτός είναι ο αληθινός του εαυτός. Τις στιγμές που ήμασταν μαζί, προσπαθούσε να με πείσει να μην είμαι μπουμπούνας, επαναλάμβανε συνέχεια και ότι κανείς δεν θα καταλάβει κάτι στο γραφείο αν είμαστε μαζί».

Ο προϊστάμενος αρνείται κάθε κατηγορία και προχωρά μέσω του δικηγόρου του κ. Αλέξη Κούγια σε αγωγές και μηνύσεις. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στην εισαγγελία έφτασαν για τον εν λόγω άνδρα και άλλες κατηγορίες, στο σύνολο 19. Μέχρι τώρα η έρευνα δεν έχει καταλήξει κάπου.

Δείτε επίσης