Ελλάδα

38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Επιστρέφει με νέο σύνθημα

Συνολικά 30.000 αθλητές και αθλήτριες θα μετάσχουν στο διήμερο των εκδηλώσεων (13,14 Νοεμβρίου) για τον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που περιλαμβάνει, εκτός της κλασικής διαδρομής, αγώνες 5 και 10 χλμ

SAKORAFA_PATOYLIS-2048x1403

Δύο χρόνια μετά την τελευταία διοργάνωση (καθώς η περσινή ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας), ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου. Η ατάκα της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Μαρίας Σακοράφα.

Συνολικά 30.000 αθλητές και αθλήτριες θα μετάσχουν στο διήμερο των εκδηλώσεων (13,14 Νοεμβρίου) για τον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που περιλαμβάνει, εκτός της κλασικής διαδρομής, αγώνες 5 και 10 χλμ.

Στο Ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο του ταε-κβο-ντό, όπου φιλοξενείται παράλληλα η Marathon EXPO, πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/11) η επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης. Μίλησαν, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, καθώς και ο καταξιωμένος γλύπτης Κώστας Βαρώτσος, ο οποίος έχει φιλοτεχνήσει το συλλεκτικό αναμνηστικό μετάλλιο, το οποίο θα παραλάβουν όλοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα.


Δείτε επίσης