Ελλάδα

Εφιάλτης λόγω ελλείψεων ΜΕΘ στη Βόρεια Ελλάδα

Εφιαλτική φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα με τις ελλείψεις από κλίνες ΜΕΘ και την αύξηση κρουσμάτων να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την εξέλιξη της πανδημίας

koronoios_meth (1)

Εφιαλτική φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα με τις ελλείψεις από κλίνες ΜΕΘ και την αύξηση κρουσμάτων να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την εξέλιξη της πανδημίας.

Μετά την αποκάλυψη του LIVE NEWS πως στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης γίνεται ήδη διαλογή ασθενών, έρχεται ακόμη μία αποκάλυψη, αυτή τη φορά από μία εντατικολόγο, η οποία αναφέρει πως βρέθηκε κι εκείνη πριν λίγες μέρες στο δίλημμα ποιον ασθενή θα βάλει στο μοναδικό κενό κρεβάτι της εντατικής.

«Το κριτήριο είναι ποιος ασθενής έχει περισσότερη προοπτική. Όλοι διασωληνώνονται και υποστηρίζονται με κάποιο μηχάνημα αλλά το ποιον θα επιλέξεις να βάλεις στο μοναδικό σου κρεβάτι το κριτήριο είναι αυτό. Δηλαδή αυτός ο οποίος με μια ματιά φαίνεται κάπως πως βελτιώνεται με τη διασωλήνωση» ανέφερε η διευθύντρια της ΜΕΘ νοσοκομείου Καβάλας Εύα Νάγκυ.

22 διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη


Δείτε επίσης