Ελλάδα

Χαλάνδρι: Τον πυροβόλησε η πρώην ερωμένη του μες τη μέση του δρόμου - Ποια είναι η εικαστικός

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr , ο 68χρονος οφθαλμίατρος έχει μία κόρη 12 χρονών μαζί με τη γυναίκα, της οποίας την επιμέλεια έχει ο ίδιος

astinomia

Σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι από τη γυναίκα με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας δέχτηκε σφαίρα στον θώρακα και δίνει μάχη για τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, ο 68χρονος οφθαλμίατρος έχει μία κόρη 12 χρονών μαζί με την γυναίκα, της οποίας την επιμέλεια έχει ο ίδιος. Η γυναίκα που είναι από την Αλβανία έχει συλληφθεί.

Η γυναίκα είναι γνωστή εικαστικός και φαίνεται πως είχε πολυετή δικαστική διαμάχη με τον 68χρονο, για την επιμελεια του παιδιού της.

Το συμβάν καταγράφηκε στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, έξω από το σπίτι του γιατρού και όσο εκείνος με την κόρη τους έμπαιναν στο σπίτι τους.

Χριστιάνα Τσέλο - Παυλίδη: Η εικαστικός που είχε προαναγγείλει το έγκλημα μέσω social media


H εικαστικός που πυροβόλησε εν ψυχρώ τον πατέρα του παιδιού της είχε πολύ έντονη δράση στο facebook, με τις δημσοιεύσεις της να στέλουν μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το moto περιγραφής στην πλατφόρμα μας καλοσωρίζει λέγοντας « Η ώρα της Δικαιοσύνης πλησιάζει». Οι φωτογραφίες της γυναίκας ώστόσο μας προδιαθέτει ακόμα περισσότερο για τα κίνητρά της. Η δικαστική διαμάχη σύμφωνα με τις πληροφορίες του Vradini.gr, ξεκίνησαν αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού, με το σύζυγο να δείχνει εξαρχής την πρόθεση να αναλάβει εξ' ολοκλήρου την επιμέλεια του τέκνου.

Η Αγγλίδα σύζυγος του οφθαλμίατρου, φαίνεται πως μεγάλωνε σαν δικό της και το κορίτσι, μαζί με τα αλλα τους παιδιά. Ωστόσο η εικαστικός δεν ήταν σύμφωνη, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα τους λόγους για τους οποίους το ανήλικο παιδί κατέληξε στον πατέρα και όχι στη μητέρα του, ως είθισται.

Η Χριστιάνα Τσέλο μιλούσε έξω από τα δόντια στις αναρτήσεις της και ισχυριζόταν πως το παιδί της έχει απαχθεί.


«ΕΛΛΗΝΕΣ.....Όσοι από εσάς νιώθετε ακόμα άνθρωποι βοηθήστε με να σώσω το ανήλικο παιδί μου από τους ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗΣ . Στην θέση μου θα μπορούσε να είναι κάθε μάνα- Ελληνίδα, στην θέση της Μελίνας μου θα μπορούσε να είναι κάθε ελληνόπουλο . Η εισαγγελέας ανηλίκων πρωτοδικείων Αθηνών ( που μάλλον ή πλήρομενη ή τρελή είναι ) πράττει συναυτουργία με τους εγκληματίες στην αρπαγή και κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου διότι κάθε φορά που απευθύνθηκα ενώπιον της ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΕΤΗ μου " πουλάει " τρέλα λέγοντας με " δεν είναι αρμοδιότητα μου η προστασία ανηλίκων, αλλά των δικαστηρίων " Όταν της θύμισα το άρθρο 1532 του αστικού κώδικα περί ιδιαίτερης νομικής ευθύνης της για την προστασία της ζωής ανηλίκων παιδιών μας σε τέτοιες περιπτώσεις, τότε μου ζήτησε να απομάκρυνθω από το γραφείο της. Τότε και εγώ της ζήτησα να απομάκρυνθει αυτή διότι ξεφτιλίζει τον εαυτό της και την θέση που η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΕ . Τέτοιους εγκληματίες Εισαγγελείς έχουμε για την προστασία των παιδιών μας! Το παιδί μου από τότε έως σήμερα παραμένει στους κακοποιούς, δεν άλλαξε τίποτα . Με την συγκατάθεση της Εισαγγελέας ανηλίκων το παιδί μου που απέκτησα εκτός γάμου παραμένει μακριά μου χωρίς καμία επαφή μαζί μου και βασανίζεται από τον πρώην βιαστή μου και την σύζυγο αυτού. Τα συμπεράσματα δικά σας.».


Παράλληλα, μέσω facebook απήυθυνε ερωτήματα αναφορικά με τη σχέση της με τον οφθαλμίατρο.


Ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα, η εικαστικός πριν από λίγους μήνες είχε αναρτήσει μία φωτογραφία που απεικονίζει μία γυναίκα, η οποία οπλοφορεί και κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό.


«Η προστασία της ζωής και της οικογένειας σου είναι δικαίωμα».


H εικαστικός έχει αναρτήσει και το εξώφυλλο της εφημερίδας Espresso, στην οποία παραχωρεί συνέντευξη και καταγγέλει τον οφθαλμιατρο.

Δείτε επίσης