Ελλάδα

Χαλάνδρι: Το χρονικό του δικαστικού θρίλερ της εικαστικού με τον οφθαλμίατρο

Η γυναίκα που θέλησε να σκοτώσει τον πατέρα του παιδιού της βρίσκεται σε παραλήρημα - Η αποκαλυπτική συνέντευξη και οι δημοσιεύσεις που την καίνε

eikastikos

Η είδηση της δολοφονικής επίθεσης της πρώην ερωμένης και μητέρας του παιδιού του 68χρονου οφθαλμίατρου Γεώργιου Νέου, δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη γειτονιά. Η αλήθεια είναι πως δεν χρειαζόταν να κατοικείς κοντά στην Ζαν Μωρεάς του Χαλανδρίου, ώστε να αντιληφθείς πως αυτή η υπόθεση δεν θα κατέληγε σε καλό, μιας και αρκούσε απλά να ακολουθείς την θύτρια στο facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, ο 68χρονος γιατρός διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την εικαστικό Κλοντιάνα Τσέλο, όσο εκείνος ήταν παντρεμενος με την έως και σήμερα σύζυγό του. Από την σύντομη αυτή σχέση γεννήθηκε ένα κοριτσάκι, το 2008 και τότε ξεκίνησε η μεγάλη κόντρα.

Η εικαστικός έφερε στον κόσμο το παιδί τους και εκείνος εξομολογήθηκε την αλήθεια στη συζυγό του, αναγνώρισε το παιδί και αποφάσισε να διεκδικήσει την επιμέλεια του. Η επιμέλεια κερδίθηκε από τον πατέρα και ΄έκτοτε, τα τελευταία 5 χρόνια, το κορίτσι ζει με τον πατέρα της, την σύζυγό του και τα αδέρφια του.

Ωστόσο, οι διαμάχες ήταν συχνές, οι απειλές σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι επισκέψεις της θύτριας συχνές. Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για βίαιες συμπεριφορές, ακόμα και προς την συζύγο του γιατρού, η οποία γλύτωσε από το λιντσάρισμα της εικαστικού μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Οι αδιάλλειπτες δηλώσεις στην αστυνομία


Δείτε επίσης