Ελλάδα

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη ενώπιον της κόρης τους

Σοκαριστικές σκηνές μπροστά στη 12χρονη κόρη τους – «Είχε βάλει πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας», «ο άντρας μου τη φοβόταν», είπε στις κάμερες η σύζυγος του θύματος - «Εμένα στόχευε» ισχυρίζεται η σύζυγος

klodia2


Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές της 12χρονης κόρης της Κλοντιάνα Τσέλο και του Γιώργου Νέου στην κατάθεσή της για όλα όσα συνέβησαν χθες το μεσημέρι στην πυλωτή της πολυκατοικίας της οδού Ζαν Μωρεάς.

Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του μόλις 12 ετών κοριτσιού, το οποίο είδε τη μητέρα του να βγάζει το περίστροφο, να πιέζει τη σκανδάλη και να πυροβολεί 4 φορές τον πατέρα της.
Την ίδια ώρα, η σύζυγος του οφθαλμιάτρου, , μιλώντας στις κάμερες σήμερα το πρωί ισχυρίστηκε ότι η Τσέλο είχε στραφεί και κατά του ίδιου της του παιδιού.

«Ο άνδρας μου τη φοβόταν», είπε η ίδια και αποκάλυψε ότι η 49χρονη εικαστικός «είχε βάλει πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας».

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος, αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με τη Βρετανίδα σύζυγό του, το θύμα χειρουργήθηκε δύο φορές και η ζωή του κινδυνεύει ακόμα.
Αναφερόμενη στη χθεσινό συμβάν και την ώρα των πυροβολισμών, η σύζυγος του οφθαλμιάτρου είπε: «Ήμουν πάνω γιατί ήξερα ότι η Κλαούντια ήταν κάτω και προσπαθούσαμε να γυρίσει η Μελίνα με όση ασφάλεια γίνεται, γιατί δεν είχαμε υποστήριξη καθόλου όλα αυτά τα χρόνια, και άκουσα τους πυροβολισμούς».

Απαντώντας στην ερώτηση αν θα την πυροβολούσε η δράστις στην περίπτωση που ήταν κάτω και εκείνη, η σύζυγος του οφθαλμίατρου απάντησε:

«Ναι, γιατί ήταν το πρωί που έλειπαν και η Μελίνα και ο Γιώργος. Πιστεύω ήταν για εμένα. Είχε έρθει και προχθές. Συνέχεια μας ενοχλεί. Έχουμε κάνει δικαστήριο, η γυναίκα είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας πριν από μερικά χρόνια». Συνεχίζοντας η σύζυγος του οφθαλμίατρου διερωτήθηκε γιατί ήταν ελεύθερη η 49χρονη.

Δείτε επίσης