Ελλάδα

«Της έδινε ναρκωτικά και τη βίαζε, την έσωσα»

Κατά την έξοδο της από τον Ανακριτή, η εικαστικός έκανε και πάλι επίθεση στον πρώην σύντροφό της

ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 49ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 68ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

«Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου», δήλωσε η 49χρονη εικαστικός εξερχόμενη από το γραφείο του Ανακριτή και αποδίδοντας έτσι την άγρια επίθεση κατά του πρώην εραστή της στη σωτηρία της 12χρονης κόρης τους.

«Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου. Τη βίαζε, της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες κι έλεγε ότι έχει επιληψία και τη βίαζε. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε», είπε ενώ οδηγούνταν με χειροπέδες στα χέρια από αστυνομικούς, προς το περιπολικό.

Και συνέχισε: «Μαζί με άλλους γιατρούς, διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών. Με άφησαν άστεγη, μου πήραν το παιδί, με κυνηγάνε. Το παιδί μου θέλω, τίποτα άλλο».

Νωρίτερα, ο Εισαγγελέας είχε ασκήσει δίωξη για πέντε αδικήματα στην 49χρονη εικαστικό. Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Η ίδια κατά την έξοδό της από τον Εισαγγελέα, φώναζε: «Άρπαξε 5 χρόνια την κόρη μου και την βίασε και ο εισαγγελέας ανηλίκων δεν έκανε τίποτα».

«Στις 10 ήμουν στον υπουργό Δικαιοσύνης και έκανα αναφορά», δήλωσε.

Σημειώνεται πως στην ανακοίνωσή της η ελληνική αστυνομία αναφέρει πως η γυναίκα προσπάθησε να αρπάξει το κορίτσι, ωστόσο δεν τα κατάφερε «λόγω της αντίστασης που προέβαλε η ανήλικη».

H 49χρονη η οποια κατηγορείται πως προσπάθησε να σκοτώσει τον 68χρονο πρώην σύντροφο της, οδηγείται από αστυνομικούς για να απαολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Δείτε επίσης