Ελλάδα

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η Κλοντιάνα

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε από τον αρμόδιο ανακριτή η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε χθες τον πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι

apologia

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και πήρε από τον αρμόδιο ανακριτή η 49χρονη εικαστικός η οποία πυροβόλησε χθες τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι.

Βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο, η 49χρονη κατηγορουμένη δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδι μου και τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου. Ο απαγωγέας και βιαστή της τη βίαζε, της χορηγεί ναρκωτικές ουσίες και έλεγε οτι έχει επιληψία και τη βίαζε», είπε και πρόσθεσε:

«Ολα για την περιουσία μου τα κάνανε. Μαζί με άλλους γιατρούς. Διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών. Με άφησαν άστεγη μου πήραν το παιδί. Το παιδί μου θέλω τίποτα άλλο».

Ποινική δίωξη στην εικαστικό: «Βίαζε το παιδί μας», ισχυρίζεται

Για πέντε αδικήματα άσκησε δίωξη ο εισαγγελέας στην 49χρονη εικαστικό. Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Σημειώνεται πως στην ανακοίνωσή της η ελληνική αστυνομία αναφέρει πως η γυναίκα προσπάθησε να αρπάξει το κορίτσι, ωστόσο δεν τα κατάφερε «λόγω της αντίστασης που προέβαλε η ανήλικη».

Δείτε επίσης