Ελλάδα

Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης δεν είχε εξωσυζυγική σχέση»

Ο δικηγόρος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, επεσήμανε ότι το κατηγορητήριο αναφέρει γεγονότα για πράγματα που έγιναν σε προγενέστερο χρόνο κι ότι δεν είχε σχέση με άλλη γυναίκα κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Καρολάιν

pilotos

Αναμενόμενη χαρακτήρισε την πρόταση του εισαγγελέα ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που σκότωσε τη σύζυγό του Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο δικηγόρος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» επεσήμανε ότι το κατηγορητήριο αναφέρει γεγονότα για πράγματα που έγιναν σε προγενέστερο χρόνο. Στο δικαστήριο που θα γίνει διακυβεύεται ένα βασικό ζήτημα, το πώς πυροδοτήθηκε η κατάσταση», σημείωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

«Ο εντολέας μου είναι αυτός που αν θέλει θα διαψεύσει δημοσιεύματα. Όσο υπάρχουν στοιχεία που μπορεί να δίνουν κάτι στην υπόθεση, ακόμα και αύριο μπορούν να κατατεθούν ώστε να αξιολογηθούν», σχολίασε ο ίδιος αναφορικά με δημοσιεύματα που θέλουν τα τραγικά γεγονότα να συνέβησαν με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έχει γίνει γνωστός.

«Ο εντολέας μου λέει ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε σχέση κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Καρολάιν. Δεν τη γνωρίζει καν τη γυναίκα», κατέληξε ο κ. Παπαϊωαννίδης αναφερόμενος σε μαρτυρία γυναίκας που έφερε «στο φως» η Αγγελική Νικολούλη.


Δείτε επίσης