Ελλάδα

Βόλoς: Πέθανε 49χρονος αρνητής

Ο 49χρονος αρνιόταν μέχρι την τελευταία του πνοή να διασωληνωθεί - Μετέβη την Παρασκευή 12/11 στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο του Βόλου με σχεδόν ανύπαρκτο οξυγόνο.

meth

Παρέμεινε αρνητής μέχρι την τελευταία τους πνοή ο 49χρονος που πέθανε στον Βόλο, καθώς ο κορωνοϊός επιδείνωσε την πορεία της υγείας του και όταν έφτασε στο νοσοκομείο, το οξυγόνο στον οργανισμό του, βρισκόταν στα χαμηλότερα επίπεδα.

Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία του Βόλου, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο 49χρονος είχε προσβληθεί από τον ιό, ωστόσο δεν ήθελε να πάει στο Νοσοκομείο Βόλου, γεγονός που επιβάρυνε την υγεία του.

Ο 49χρονος έφτασε την Παρασκευή 12/11 στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο του Βόλου με σχεδόν ανύπαρκτο οξυγόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε αντίδραση και στο να διασωληνωθεί, κάτι που τελικά δεν συνέβη. Παρέμεινε αρνητής ακόμα και τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του, με τον θάνατό του να είναι αναπόφευκτος. Ο 49χρονος ασθενής έχασε τη μάχη τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο Βόλος συνεχίζει να μετρά θανάτους με 6 συνανθρώπους να χάνουν την ζωή της μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο έφυγαν από την ζωή πέντε ηλικιωμένοι και τα ξημερώματα ο 49χρονος άντρας, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Δείτε επίσης