Ελλάδα

Συνωστισμός έξω από τη ΔΕΘ για ένα rapid

Εξαιτίας της μεγάλης διασπορά στη Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να σπεύδουν για ένα rapid test, ώστε να μάθουν αν έχουν νοσήσει

testcor1

Εξαιτίας της μεγάλης διασπορά στη Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να σπεύδουν για ένα rapid test, ώστε να μάθουν αν έχουν νοσήσει.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε για ακόμη μία ημέρα στη νότια πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για να υποβληθεί σε rapid test από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Αρκετοί είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται την Κυριακάτικη αργία για να πραγματοποιήσουν έναν προληπτικό έλεγχο, θέλοντας να προστατευτούν από τον κορονοϊό.

«Ερχόμαστε κάθε Κυριακή με τον γιο μου και τη σύζυγό μου για να ξέρουμε ότι δεν έχουμε νοσήσει. Δεν έχουμε συμπτώματα αλλά μπορεί να κολλήσεις και να μην το καταλάβεις» δήλωσε στο thestival.gr, o κύριος Κώστας, ο οποίος περίμενε περίπου 20 λεπτά μέχρι να έρθει η σειρά του για το test.

Μπορεί η ουρά που σχηματίζει ο κόσμος να φτάνει μέχρι την οδό Αγγελάκη, ωστόσο, ο χρόνος αναμονής δεν ξεπερνά τη μισή ώρα. Δείτε τις εικόνες από το σημείο…Δείτε επίσης