Ελλάδα

Παλαμάς Καρδίτσας: «Ούτε χρηματισμός υπάρχει, ούτε ύποπτη συναλλαγή» - Όσα λέει ο δικηγόρος της «εγκεφάλου»

ky_palama

Αρνείται τα πάντα η γυναίκα που κατηγορείται πως «εσπρωχνε» πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Σύμφωνα με το δικηγόρο της κατηγορούμενης, εκείνη τα έκανε όλα για ανθρωπιστικούς λόγους και δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο χρηματισμού και συναλλαγής «Ούτε χρηματισμός υπάρχει, ούτε ύποπτη συναλλαγή που θα δημιουργούσε υπόνοιες για κάποιες οικονομικές συναλλαγές που θα προσέδιδαν μια ύποπτη συμπεριφορά σε πέντε συγγενικά πρόσωπα., Τα πέντε συγγενικά πρόσωπα μπορούν να κάνουν συναλλαγές μεταξύ τους οποιασδήποτε μορφής για ένα κοινό σκοπό όπως άλλωστε είχαν διατυπώσει και στις καταθέσεις του», είπε στην εκπομπή Tlive.

Η 44χρονη φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της σπείρας, ενω συνεργοί της. τα τέσσερα αδέρφια της.

Την ομάδα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία των περίπου 3.800 σελίδων, συμπλήρωναν μια ακόμα 48χρονη νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης, καθώς κι ένας 40χρονος άνδρας.

Όπως αναφέρεται στην δικογραφία της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας της Βόρειας Ελλάδας, η γυναίκα κατονομάζεται ως η επικεφαλής της οργάνωσης, ενώ η αδερφή της 32 ετών και ο 34χρονος αδερφός της εκτελούσαν χρέη εισπράκτορα.

Κι η οικογενειακή υπόθεση της οργάνωσης δεν σταματάει εκεί. Καθώς ακόμα δύο ακόμα της κατηγορουμένης, η οποία έχει τεθεί σε αργία ενός έτους κι εκκρεμεί η οριστική της απόλυση, είχαν αναλάβει τους μεσολαβητές μαζί με δύο ακόμα άτομα. Ήταν αυτοί που έφερναν σε επαφή τους υποψήφιους πελάτες κι όχι μόνο με την 44χρονη υπάλληλο του Κέντρου Υγείας της πόλης της Καρδίτσας.

Δείτε επίσης